mam nekdo s tim zkusenost?
Printable View
mam nekdo s tim zkusenost?
Skusme sa opytat inak? Ma tu uz niekto vobec X800Pro?Citace:
Původně odeslal logich
Inak prebera sa to tu: http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=55948, ale necham tu aj tento thread, kedze to asi bude v buducich tyzdnoch pomerne horuca tema a ten povodny thread je uz dost velky...
ATI X800 PRO SAMPLE. Tuto kartu mame na testovanie. Dala 10218 bodov v 3DMark2003 a najmenej framov mala pri pohlade na korytnacku a to 19 FPS. Je to bomba. Farcry na plnych detailoch 1024x768 ani nesekne; stale plynulo. Ale taktovat sme ju neskusali.
mno bomba to je, ale FarCry chodi full na 1024x768 i me... :wink: Respektive na to staci mnohem slabsi karta nez X800Citace:
Původně odeslal Gordon_Freeman
hmm to je jasne, keby to platilo o rozliseni 1600x1200, ved mne ide perfektne aj 1280x1024,Citace:
Původně odeslal mrnin
a to ze pri pohlade na tu korytnacku je 19fps, tak to je slabota :?
Prosim, prosim, usetrime tento thread cisto pre temu modu X800Pro -> X800XT a veci s nim bezprostredne suvisiacim... OK?
no ja s tim zkusenosti nemam ale koukni se na www.svethardware.cz tam to zkouseli a povedlo se jim to a taky to otestovali :wink:
A ja mam taky napad ze az to tu rozriesite ako sa to robi, tak z toho pekne spravte jednu otazku do faq, nech potom zase netreba citat 5 strankovy thread ked sa to da napisat pekne....
Nejake tie linky k danej tematike:
svethardware.cz
pcunleash.com
overclockers.co.uk