Existuje nejaky plu-in pro wap, ktery by mi dovolil prohlizet wap pomoci IE ve verzi 5? Dik
Printable View
Existuje nejaky plu-in pro wap, ktery by mi dovolil prohlizet wap pomoci IE ve verzi 5? Dik
O ničem takovým nevim, ale při brouzdání po netu jsem narazil na tohle:
http://albert.wz.cz/wap.php
všechno s tim samozřejmě nefunguje...
Dik. Aspon neco. Asi pouziju naky normalni externi emulator no. Nevadi.
Opera umi normalne wapove stranky, nechces ji zkusit?
Operu jsem kdysi dost pouzival, ale ty nove verze uz mi tolik nesedely. Treba uz to zlepsily, nevim, ale taky tem prudi reklama :-)
Ta reklama te tolik prudit nemusi, muzes prepnout na textovou verzi reklamy, nebo muzes treba operu "zakoupit" :-). Kazdopadne verze 7.5 je hodne "customizovatelna" a reklama se necha blokovat napr. pomoci nakeho firewallu.Citace:
Původně odeslal Huncut
Na tom ale nezalezi, ja sem ti chtel jenom napsat, ze Opera umi wapovy stranky, takze ji muzes pouzit a zaroven si vyzkouset, treba se ti 7.5 bude libit.
Ok, dik, me se libila opera v 6 kove verzi, jak prisla 7.0 tak me to nejak odradilo. Ale mozna zase vyzkousim. Dik.
Ja sem taky mel hodne rad 6. A pouzival jsem ji dlouho, byla g00d. Mas pravdu, verze 7.0x byly divny, a nestabilni, ale od 7.10 se to uz velmi zlepsilo, pak prisla rychlejsi 7.2 a ta byla uplne v pohode, ackoliv obcas (pri hodne obrazcich na strance) padala, no ale kdyz ti po spusteni otevre fsecko cos mel otevrene pred padem, tak neni co resit ;-)Citace:
Původně odeslal Huncut