-
Šum s Audigy 2 ZS ??
Zdary, mám problémík, je takového rázu, jestli někoho nenapádá proč Audigy 2 ZS dělá konkrétně na mé sestavě takovej šum s brumem do všech kanálů a najvíc je to slyšet ve středáku a basáku (aktivní výhybka), momentálně jsem si toho všiml když jsem předělával vodníka a celý PC jsem rozebral a zese složil a najednou to dost vrčí, sem zkoušel snad všechno....
zkusím ještě si pučit stejnou zvukovku, ale připadá mi že na jde asi větší rušení do PCI než na ASUS P4P/C co jsem měl před tím, tam bylo ticho, jen nepatrně do basáku....
jako dost mě to rozčiluje, komp mám scela tichej a ted toto... :? :? :?
-
zkus povypinat v mixeru vsechny vstupy (cd, aux,...)
-
tím to nebude, to mám vše vypnuté a brum začne jakmile najedu do woken, tzn. při asi detekci zvukovky, jinak v biosu a v dosu nic, ticho
-
Co čekáš? Win + Cretive drivers .... Potom co jsem si naistaloval Linux tak, na mé Live! spadnul šum pod úroveň -109dB (ve Win s Kx driverama jsem měl -98dB)... Zkus nainstalovat Kx drivery.
-
jasně, ok, ale to neřeší problém, pač na asusce jsem to neměl, jinak je fakt že na linuxu jsem měl ticho, zkusím to a dám vědět...
-
Píšeš že si prerábal vodníka? Nepremiestnil si náhodou čerpadlo? Ak áno skús ho dať inam može ti to rušiť :?: :wink:
-
tak už vím čím to je, respektive zadní a LFE/centr přestali hrát uplně, vypadá to na konektory, co se dá dělat, do RMA s ní.... ;D ;D :? :?