-
Problém s TVoutem
Chtěl bych se zeptat a poprosit o radu Vás zkušených: dnes sem si propojil TV(Thomsom 72cm,100hz) s PC pomocí tvoutu.Vše jde v pohodě až na to že nemůžu nikde zapnout klonování a to je pro mě dost velký problém protože TV mám jinde než PC a tak vlastně spustím obraz přes TV a monitor u PC se vypne. Klonování by mělo být v záložce Nview, ale nic takového v nastavení monitoru tam nikde není. Zkoušel jsem ovladače řady 21.83,29.42,40.72,41.09 ani v jednom se mi nezobrazí záložka Nview i když ji mám nainstalovanou.Jsem zoufalý nevím co mám dělat.Windows mám ME,grafiku Inno G3ti 200 64MB DDR
-
pokud vím,tak GF3 nepodporuje výstup na dvě zobrazovací jednotky najednou(nView)... to uměj jen GF2MX a pak až řada GF4MX/Ti. Proto tam nemáš volbu na klon,nebo rozšíření pracovní plochy. Jen se ti zobrazí, to co šlo na monitor. Pokud chceš nView, tak si musíš koupit jinou kartu ;)
-
NO to jooooo, tak jestli to je pravda tak to jsem asi namydlený.A nejde to přes nějaký program zařídit??ale stejně se mi tomu nechce věřit proč by to zrovna G3 neměla tuto funkci???díky
-
NE NEJDE..... věřit tomu nemusíš,najdi si informace o chipu GF3 na stránce nVidie http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=geforce3...vidíš tam nějakou zmínku o nView? GPU GF3 nemá druhej RAM DAC, pro obsluhu druhé zobrazovací jednotky. TV jede na 50Hz, což většina monitorů tak nízkou refresh nezvládá.