Jakou si mám pořídit grafárnu za 1700 s DPH. Popis počítače níže. Ta ultra už je jenom na obtíž.
Printable View
Jakou si mám pořídit grafárnu za 1700 s DPH. Popis počítače níže. Ta ultra už je jenom na obtíž.
Grafarna za sedmn8cet bude taky jenom na obtiz aspon dva a pul na radeon 9000
za 1700 se nic slusneho koupit nedá.možná G2ti :-D
do 1700 s dph nic moc nekoupis to je pravda. snad jen GF2mx400 64MB ale to me prijde jako prechod z blata do louze nebo ne? :o
sne tak zhe.....spis bych este chvilu setril a az budes mit o neco vic love tak ten Radek nejni spatnej ;DCitace:
Původně odeslal DoktorG
Nasetri na RADEON 8500/9000 nebudes lutovat...
Kup nekde z netu nakou G4 MX 440 nebo 460 hlavne ne 420 TO JE HROZNE VOREZANEJ SHIT 8-)
souhlasim se snorrim radlo 9000 asi nejlepsi volba
Dobre tak radeon. A bude me na to treba stacit ten tulen 1.2Ghz?Citace:
Původně odeslal Voky
bude ti stacitCitace:
Původně odeslal DoktorG
A co pro me do 4 klacku??? Co treba Radlo 8500Le od Hercula?
jj ten Radek nejni vubec spatnej ale treba taky pouvazovat nad G3Ti200 popripade 500 pokud ho este sezenesCitace:
Původně odeslal Huvi
no prave pokud ji sezenes. Ja sem videl v ceniku asi od 2 firem (velkoobchod) jenom GF4MX,GF4 Ti 4200 a vejs a pak stary GF2MX. Ale meli tam jeste od asusu GF2GTS, ale GF3 ty tam nebyly. :-(Citace:
Původně odeslal rombo
no a co takle nejakej bazar nebo treba na OC foru zhe....moznosti je nekolik :DCitace:
Původně odeslal DoktorG
to je fakt. Bazar nebo forum :wink: Asi se po necem podivam. Ale uz asi nebudu chtit INNOVISON ale neco lepsavejsiho ;DCitace:
Původně odeslal rombo
jo jo Gfc 3 je stale MARAS kartaCitace:
Původně odeslal rombo
2 Ja8k1 : Este keby si nemal taku jebnutu tltu farnu na popise grafi bolo by aj daco vydet. (takto si clovek mysli ze si zarity nadsenec Ati :lol: )
Tu GF3 Ti 500 bych nebral, Ti 200 je o dost levnejsi a da se dost pretaktovat (tedy jak ktera, ehm, ze?). Ale jinak si myslim, ze v tehle cenove kategorii by se o GF3 obecne uvazovat dalo.
Ja jsem vylustil, co ma ja8k1 za kartu: je to GF3 Ti 200 !!! :-D
Prave menim svoji vykopavku 466 za neco trochu mene pod drnem a sem rozhodnut pro board MSI6337!s procalem 850Mhz
Jen nevim co za grafiku!???
Poradite!?
uvazoval sem neco kolem GF2 MX400 nebo ATI 7000!
Nejake napady!?
Hobbor: Kup starsi Radeon 7500 nebo GF2Ti-Radeon ma lepsi obraz a s vykonnejsimi procesory je vykonnejsi nez ta GF2Ti,ta zase neni tolik zavisla na procesoru,podavala dobre vykony i s Celerem 500,mel jsem nejaky cas obe karty
Nuz dobra tedy a co by jsi doporucil k te 850???
Pri nejhorsim by se snad dalo uvazovat i o te GF2 MX.
Co zkusit R 9000?
To bych radši vzal Rádobyona 8500LE. Třeba ten od Herculesu je fakt dobrej.
Po zjisteni aktualnich cen sem zahodil moznost GF2 ale pudu do 4!
Tedka se mi jevi jen moznosti vyrobce!MSI nVIDIA JETWAY
No na Radka 8500 mi nevyzbyvaj love!:-(
Kua ja se znazil vybarvit ty titulky takovou barvou jakou maji barvu doopravdy a grafarna je proste zluta...Citace:
Původně odeslal Semik
ATI??? :oops: to bych se radeji poblyl odrezal si malicek leve nohy skocil do jamy lvove ale ati bych si do kompu nedal ani gdyby to byla posledni karta na zemekouli ;D