Možnosty Připojený na INTERNET.
Tak by mne zajimalo jaky druhy připojený na net v CR jsou piste jaky mate a kde, www stranky vaseho providera.
A muzete napsat takovy nechutny detaily jako rychlost a cena.
Printable View
Možnosty Připojený na INTERNET.
Tak by mne zajimalo jaky druhy připojený na net v CR jsou piste jaky mate a kde, www stranky vaseho providera.
A muzete napsat takovy nechutny detaily jako rychlost a cena.
http://www.upc.cz/home/logo1.gif ti asi představovat nemusím co? :wink:
http://www.telecom.cz/images/loga/cesky_telecom_01.gif Ti asi predstavovat nemusim, ze :evil: :evil: :evil: .
PS: rychlost vetsinou kolem 45,2kbps, cena kolem 1500Kc mesicne, nekdy vic, nikdy min :lol: .
Poznámka tak trošku mimo mísu...: "Chodil jsi do školy...? Víš jaký je rozdíl mezi i a y...?!"
on asi chodil,.. ale bylo to strašně moc dávno....
128 sdílená mikrovlna bez limitu za 2000 měsíčně...
Ale chystam se na jinýho providera, tam bude vyhrazená 128 mikrovlnka s vlastní IP za 2000 měsíčně.
www.ceskynet.cz
Teď jsem připojen přes obecní úřad, ale na jejich stránkách toho o inetu moc neni.
www.lhenice.cz
Bylo by velmi vhodne napsat, kde bydlis... :). Ale pokud je to Praha (kde ja bohuzel nebydlim :(), tak mas snad jedinou rozumnou volbu a to UPC za 1080,- Kc/mes. a mas tam myslim 128/96 down/upload neomezene.
PS K**na, jak ja bych to chtel, asi se prestehuju.....
www.elektro-s.cz
cena 1000,- limit 2gb rychlost 2mb
:lol: :lol: Ta rychlost je dost dobra, ale ten limit by potreboval alespon jednu nebo lepe dve nuly navic :wink: a melo to si byt B jako Byte ne ?Citace:
Původně odeslal fabsa
Jinak mam www.speednet.cz 64/32 za 1600/mesic bez DPH neomezene garant.
Citace:
Původně odeslal Umbro
NE
Jen si to moc nemaluj. Ja bydlim v Praze a UPC de mimo me. Podle me je kabel jenom na malo mistech Prahy (panelaky, novy zastavby atd.) Proto se musim nechat vod telekomu ***** do ******!!!Citace:
Původně odeslal Gorak
Severný Čechy
Ustecký Kraj
Ja mam Kabel 200 Kbs.
600 Kc/mnesicne
5 Gb Limit (poprekroceny limitu rychlost 28 nebo dokoupit)
Ale zajíma mne jaký jiný druhy připojení máte (jsou v čechach) rychlost kolik to stoji a jaky firma.
2Martyr-M: ty si chodil do zvlastni skoly nebo ses uplnej dement??
jinak ja mam 8 Mbits shared a platim 300Kc za mesic, tahani neomezene, ale rychlost oficialne pres den 5Kbps a pres noc 20kbps pokud tahas dele nez 10min, ale na to ja kaslu a taham klidne i 200kbps-stejne to je hned stazeny a nezatezuju tu lajnu dil nez 10-20min.
ne zakladny skola a tet prumyslovaCitace:
Původně odeslal Huvi
2Huvi
co se ti neliby