Stalo se mi, že se mi nějaký šikulka naboural do mého emailu, poslal z mého emailu na můj email (čili jako já sám sobě) výsměvnou zprávu s tím, že existují programy, které dokáží zjistit heslo. Nevíte někdo o jaký program se jedná? :idea:
Printable View
Stalo se mi, že se mi nějaký šikulka naboural do mého emailu, poslal z mého emailu na můj email (čili jako já sám sobě) výsměvnou zprávu s tím, že existují programy, které dokáží zjistit heslo. Nevíte někdo o jaký program se jedná? :idea:
no ak pouzivas MS Outlook tak hociaky sniffer alebo tak .. kedze posiela kazdych 5-x minut na server tvoje prihlasovacie meno a heslo nesifrovane
to vím, nepoužívám... :?
Vím, že jsem ale někde četl, že něco podobnýho opravu existuje...
Bylo to i ke zjištění hesla ve Windowsech (administrátorsk, séťové atd...) Nechápu jak, ale prý to jde... :?
A proč by se ti tam musel nabourat, aby ti poslal mail "z tvýho mailu" na tvuj mail - stačí třeba v outlooku nastavit učet, kam vyplnim jako svoji adresu ten tvuj mail a pošlu na tvoji adresu :-) Neni to sice žádný kouzlo, ale pár lidí by to asi vyděsilo (hlavně lamiček :)
jasně, ale to by pak nebyla ta zpráva v odeslaných emailech :wink:
Taky to nechápu... ???
jmenuje se to wwwhack je to desna lamerina ale coz.. zmen si heslo na nejaky bezpecny(8 znaku+, cela ASCII-nejenom pismena nebo nedej boze cislice-pouzij pismena, cislice a spec. znaky).
treba brutus , krasne mi rve kaspersky antivirus kdyz otevru jeho slozku :-)
Nevím jestli myslím to samé co myslíš ty,
ale já znám Advanced Office XP Password Recovery
Ta firma toho dělá daleko víc.
Další info najdeš na http://www.slunecnice.cz/author/ElcomSoft/
Ethernal - Program pro lamy, zachycuje sitovou komunikcai a dokaze i zvyraznit syntaxe pro heslo, jinak dobrej sitovej analizer
noo fakt dobrý postřehy, sosnu to a zkusim...
A heslo si změnim ;D