P4 2.4 Ghz Prescott vs Athlon 2800+
Potřebuji co nejdříve poradit. Budu kupovat nový comp a rozhoduji se mezi těmito dvěma procesory P4 2.4 Ghz Prescott vs Athlon 2800+. Co je podle vás výkonější. Jedná se mi o výkon ve hrách. Tyto procesory stojí skoro stejně, takže je takto porovnávám. Ta P4 je trochu osekaná o HT. Šel bych do Athlona. Pokud máte nějaký testy, tak mi prosím dejte odkaz.
Díky moc
Re: P4 2.4 Ghz Prescott vs Athlon 2800+
Citace:
Původně odeslal Gordon
Potřebuji co nejdříve poradit. Budu kupovat nový comp a rozhoduji se mezi těmito dvěma procesory P4 2.4 Ghz Prescott vs Athlon 2800+. Co je podle vás výkonější. Jedná se mi o výkon ve hrách. Tyto procesory stojí skoro stejně, takže je takto porovnávám. Ta P4 je trochu osekaná o HT. Šel bych do Athlona. Pokud máte nějaký testy, tak mi prosím dejte odkaz.
Díky moc
Pokud to chceš hlavně na hry, tak běž do AMDčka :wink:
Re: P4 2.4 Ghz Prescott vs Athlon 2800+
Citace:
Původně odeslal kecinzer
Citace:
Původně odeslal Gordon
Díky moc
Pokud to chceš hlavně na hry, tak běž do AMDčka :wink:
Jo, na hry AMD, na kompresi videa P4. Jestli casteji hrajes, nez kompresis, bude pro tebe AMD vyhodnejsi. BEST volba v soucasnosti je opatrit si MOBILE Bartona 2600+ (cca 3600Kc s DPH) a jsi za vodou. Dal je to pro nekoho otazka osobniho presvedceni ;D proto ti Intel nedoporucim. On kupodivu i ten AMD procesor kompresi video velice dobre, kdyz na to prijde.
Idealni by v soucasnosti melo byt nasledujici, overeno trhem i overclockery
ABIT NF7-S 2.0 jako zaklad
2*512MB RAM (nejakou lepsi znacku ktera je overena, 2x256 uz je malo)
MOBILE Barton 2600+ (temer jistota overclocku na 2,4-2,5GHz)
Radeon 9800PRO
zbytek podle uvazeni ....
a mas nadupanou herni masinku
:-)