ATI do **** vy****** drivers
Chcem aby nesekal 3dmar2003 ... musim dat plocha, advanced, troubleshooting, a znizit hw akceleraciu... aj niektore hry prestanu takto blbnut. ALE! pridem o akceleraciu priesvitnych okien, o HW kurzor... takze hra uz neseka ale nemam jaksi krizik a okna vo win zase sekaju a zatazuju zbytocne procesor.
ATI nevedia spravid driver, su to k*k*ti, male deti.
To snad ani nie je mozne. S voodoo3, nvidiou nikdy ziaden problem a co mam ati 3 mesiace tak nic nejde normalne... no povedzte je mozne aby som mal 40fps v cs? na mojej karte... doska kt133a, 1300mhz cpu.
Dalsia vec, pustim cachemana, idem si nastavit cache na Maximize throughput for file sharing a pozeram help:
The Disk Cache gets a higher priority with this preset. It should be the best for file servers and workstations with very high I/O activity.
Do not use this option with ATI Catalyst drivers! (There is most probably a bug in these drivers creating instability with this setting).
Co je to za vyje**** driver ze zacne padat ked zmenim diskovu cache.
Nech mi toto pekne vysvetlia ti k*k*ti z ati. btw. ta vec so sekanim 3dmarku je uz dlho znama (cca rok tusim) a este to nedokazali opravit.
A dalsia debilina je ze krystalovy obraz ati... taky isty ako manli geforce.
Takze akoze vykon dobry, ale to je asi tak vsetko. Mna dost stve ked musim restartovat pc koli gpu recover a inym dristom. Nemozem si nastavit cache, nemam hw kurzor a okna atd.
Re: ATI do **** vy****** drivers
Citace:
Původně odeslal THX_Corp
Chcem aby nesekal 3dmar2003 ... musim dat plocha, advanced, troubleshooting, a znizit hw akceleraciu... aj niektore hry prestanu takto blbnut. ALE! pridem o akceleraciu priesvitnych okien, o HW kurzor... takze hra uz neseka ale nemam jaksi krizik a okna vo win zase sekaju a zatazuju zbytocne procesor.
Co vsetko si predtym skusal, nez si prisiel na tento fix?
Citace:
ATI nevedia spravid driver, su to k*k*ti, male deti.
Iste chapes, ze s tymto tu nikto nic nemoze spravit. Kazdopadne, predstava malych deti programujucich drivery je vcelku zabavna...
Citace:
To snad ani nie je mozne. S voodoo3, nvidiou nikdy ziaden problem a co mam ati 3 mesiace tak nic nejde normalne... no povedzte je mozne aby som mal 40fps v cs? na mojej karte... doska kt133a, 1300mhz cpu.
Pozri, ked si vazne tak strasne nespokojny, tak preco si neulahcit zivot, zbavit sa tej karty a kupit si nieco lepsie u konkurencie?
Citace:
Dalsia vec, pustim cachemana, idem si nastavit cache na Maximize throughput for file sharing a pozeram help:
The Disk Cache gets a higher priority with this preset. It should be the best for file servers and workstations with very high I/O activity.
Do not use this option with ATI Catalyst drivers! (There is most probably a bug in these drivers creating instability with this setting).
Co je to za vyje**** driver ze zacne padat ked zmenim diskovu cache.
Nech mi toto pekne vysvetlia ti k*k*ti z ati. btw. ta vec so sekanim 3dmarku je uz dlho znama (cca rok tusim) a este to nedokazali opravit.
Asi by si mal tieto vyhrady naozaj adresovat priamo ATI. Neviem ako si nato s anglictinou, ale vcelku verim, ze nejaky ten ohnivy mail by si dal dokopy.
Citace:
A dalsia debilina je ze krystalovy obraz ati... taky isty ako manli geforce.
Ak je to naozaj take zle, nechapem preco si to hned v prvy den nereklamoval...
Citace:
Takze akoze vykon dobry, ale to je asi tak vsetko. Mna dost stve ked musim restartovat pc koli gpu recover a inym dristom. Nemozem si nastavit cache, nemam hw kurzor a okna atd.
Ako Ti uz pisal riksa, ta Tvoja zostava vyzera OK. Vcelku sa divim, ze mas tieto problemy. Skus sa teda namiesto nadavok rozpisat o tom, co vsetko si uz skusal v suvislosti s riesenim tychto problemov.
Citace:
mam nec FE770 plochy clear flat... a nejake obrovske rozdiely som nepozoroval. Napr. taka s3 to je uz nieco uplne ine... mam taky dojem ze malni karty so zlym obrazom boli iba radeony, pretoze som mal uz dva rozne manli gf2mx400 a obe boli ok.
Mam to chapat tak, ze ten Radeon ma viditelne horsi obraz ako GF2 MX?