Pánové, to koukám, Hurrican se zmínil v komentářích na jiném serveru o téhle firmě a docela koukám, třeba některé ty monitory vypadají hustě :eek: 8-) :
http://www.swedx.se/products/products.htm
Printable View
Pánové, to koukám, Hurrican se zmínil v komentářích na jiném serveru o téhle firmě a docela koukám, třeba některé ty monitory vypadají hustě :eek: 8-) :
http://www.swedx.se/products/products.htm
Ty monitory a klávesnice jsou super ale ta myška se mi moc nelíbí...
Mě zase přijde že vzali klávesnici a narvali jí do dřevěný bedny nevypadá to,že by ta vrstva dřeva byla kdovíjak silná a ruku na srdce kdo se občas nenas..e na počítač.
Tak ta mys vyzera byt uplne nepouzitelna ;D
taky by me zajimalo jak se s tim klika.... :-)Citace:
Původně odeslal Rainbow
No ta mys obvzlaste musi mit poradnou povrchovou upravu jinak bych ji po chvili ouzivani videt nechtel...
jeste ze ty monasy jasou jenom LCD, neumim si predstavit jak by ta topici elektronika v CRT davala tomu drevu na pr.del.... Ale i ty LCD nebudou nejstudenejsi....
Jestli je ta myš lakovaná pár vrstvama bezbarvýho laku tak to asi nic pohodlnýho v létě nebude :?Citace:
Původně odeslal Dawe
A ty LCD pokud mají adaptér externě tak mají půl problému z krku,ale taky by mě zajímalo jak to vevnitř vypadá po půl roce používání.
LCD jsou super a žádný problém bych v tom neviděl :wink: nevím, co tady zas kdo vymejšlí, že by dřevo najednou nemohlo... a elektronkový topící rádia byla asi v čem ???
kazdopadne je to nevkusne a hnusne .. mys a klavesnica je v dreve uplny nonsens .. aj ked klavesnica by saeste dala, ale vyrobená celá z dreva, nie polepená dýhou ... a co sa tyka lcd .. neviem .. zalesacku chatu nevlastnim :)))
no tak tys tomu dal... zrovna jak byl tedka na pretaktovani ten celodreveny case, tak mu vsichni vytykali, ze ma case ze dreva a displej, klavesku, repro v plastu :!:Citace:
Původně odeslal SajmoN
Mno pokud je nekdo z vas lesnik nebo chodi na hnojarnu a hned jak dojde po skole dom sedne do traktoru a jede na pole tak jasna volba :lol: :lol:
Jeste widle jako wifi antenu a necky jako rezervoar na wodnika a rulezzz
navic mysi jsou i plastové s dřevěným designem, takže v poho... jinak, byl jsem v pár top-managerských a ředitelských kancelářích a naštěstí už tam bývají aspoň černá LCD, ale musím říct, že vzhledem k trendu - kožená velká křesla (světlá kůže), dřevěné mohutné stoly,... se tam minimálně tři jejich LCD superně hodí - mimochodem nikdo mi nevysvětlil, proč by nemohla být elektronika ve dřevě ???
no jo ale ten case je super spraveny .. tieto konkretne veci na tom linku su uplny humus
Myslim ze by mohla. Ale pokud to hreje tak to moc koser neni. Herni masinu bych od toho urcite nedal, to treba kancelarskej komp na papirovani atd aby ladil do kanclu bych schvalil.
Maximálně tak ke 386tce v roubence v lese kde ,když umře proud s tim můžu aspoň zatopit :)Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
Je to jednoduchý ne ???
Kovovej kryt saje teplo a vnějškem ho vyzařuje ven !!!
Plastovej ho taky saje a vydrží to do dost vysoký teploty.
A dřevěnej to taky saje,ale nevydrží tak vysokou teplotu a vzhledem k tomu jak jsou plastový kryty CRT a LCD monitorů po roce inteznivního používání uvnitř očernalý nevim jak by to snášelo ???