Potřeboval bych vědět, jak mám podsvítit tlačítka u CD-ROMky nebo u vypalovačky?? Dáváte tam nějaké jiné tlačítko, nebo co??
Děkuji
Printable View
Potřeboval bych vědět, jak mám podsvítit tlačítka u CD-ROMky nebo u vypalovačky?? Dáváte tam nějaké jiné tlačítko, nebo co??
Děkuji
mnoo to puvodni plastovy asi svitit nedonutis :lol:
mrkni sem:
http://tokra-klan.games.cz/modifikace/moddvd.html
Pěěěknýýý, táááky... :drool: :cry:
jj, rizpekt douby :!:
ale mne by to vadilo ze to moc sviti. i kdyz, vsechno jde vypnout :wink:
Zaujimave :-)
BTW.: Spinac otvoreny/zatvoreny suflik ma kazda CD-ROMka uz integrovany, takze by sa mohol dat pouzit.
Myslim ze ty dvirka od chiefteca problem v noci resi.Citace:
Původně odeslal Marty
Nebo muzes pres komp hodit deku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(fakt sem se s tim uz nekde setkal!!!)
hmm ten button je very nice .. douby to ma spravene podla modingfaq.de alebo to len prelozil ??
typuju ze tak na pul, ale to je snad jedno, hl ze to funguje :lol:
a nevadi to pri cteni/zapisu ??? nerui to osvetleni neja laser, vyrobci asi vi proc to delaj zakrytovny, a nektery delaj supliky i cerny, by co nejvic eliminovali odrazy :roll:
no ja bych asi to svitici tlacitko, neuzil :lol: viz muj case
Citace:
Původně odeslal vogo
no ja nevim ale co se tyce window, tak na kazde CD-ROM je takove to vystrazne oznaceni o LASERU a o tom, ze je to skodlive, ja bych nikdy do CD mechaniky neudelal ani dirku navic... i kdyz je fakt, ze jsem mel plno CD-ROM otevrenych pod proudem a zatim jeste vidim
zatim :lol: :wink: a sem czdomku rozebiral, ale ne pod proudem, a dotet cte jako vino, chrcela v ni brzda ;D , tet bych spis potreboval nejak udelat indikaci cteni, zapisu na tem muj mod, jen nevim jak blbe by to vypadalo :? neporadi nekdo ;DCitace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
a proc bys nevidel..nebo ses snad koukal do toho lejzru ??? (jinak tma nic skodliveho neni....)Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
a nepsal jsem to snad? viz Quote :roll:Citace:
Původně odeslal Wolferine
mno nepsal..psals zes ji mel otevrenou pod proudem ne zes koukal to de cteci cocky :wink: