-
upgrade za 6000
Prosel jsem tyto diskuse a mam nasledujici dilema.
Moje stavajici sestava je cel2000@2800, 256mb ram, gf4mx400.
Mam limit 6000 na upgrade.
Je vyhodnejsi jit do asus 5900ge za 6000,- (upgrade CPU nechat na pristi rok)
nebo
jit do bartona2500@3200, 512 ram, TI4200 (a upgrade grafiky nechat na pristi rok) (cena vychazi na 8000 - 2000 za muj cel a mb)
Co byste doporucili?
-
ten celeron se dost slabej procesor na kartu jako je fx5900 a datama by ji imho ani nenakrmil. proto bych byl jednoznacne pro tu druhou variantu - postavis kvalitni zaklad a pak uz jen nekdy v budoucnu vymenis grafiku
-
Nezbývá než souhlasit. Kombinace barton+ti4200 je mnohem lepší než první varianta. A myslím si, že z toho nárůstu výkonu budeš tak na větvi, že další upgrade bude až za hooodně dlouho ;D
-
Moja rec, predtym som mal Celerona 1700@2260MHz a GF4Ti a tak to rachotilo hnilo ze... potom som nak presiel na Tbred 2000+ to bol velky krok a som bol navetvy z toho narastu, teraz mam Bartona a jednoznacne: BER BARTONA A GF4Ti
-
Citace:
Původně odeslal Reno
BER BARTONA A GF4Ti
tak tak :wink:
-
Zober Bartona a GF4 - urcite je to lepsia volba, nez ten Celer.
-
Tak diky vsem za tip.
Uz to doma mam a jsem spokojen. Razem mi NFS underground beha plynule na medium pri 1024*768.
Bartona mam sice jen na 185*11 (ale treba se casem zahori - jak bylo psano na forech)
-
urcite ber tu drouho volbu protoze tech tvych 256 MB Ram je na pareni novych her strasne malo :!: Ono to sice ani s 512 Mb neni zadnej zazrak ale je to rozhodne lepsi.
-
Celer je shit
Toho Celera zahod!Ber AMD uvidíš ten rozdiel a budeš nad mieru spokojný!Ja plánujem niečo podobné
-
Ten ASUS stoji uz len 5700 KC s dph
-
no já mám taky podobnej problém jenže trcohcu složitější;) mám Celera 1,5G a GF2 co mám upgejdovat :roll: no takže asi to vidim nejdřív na grafiku a pak na CPU,RAM,MB holt budu o prázdninách trochu makat :-)
-
Mohli by ste napisat za kolko hodlate kupit grafiku...tak sa lahsie radi :wink:
-
no název dredu je upgrade za 6000,- takže asi tak
-
v tvojom pripade by som predal procak a grafiku, prihodil k tym 6000 a vymenil by som oboje
-
taky bych rád, ale musim sehnat kompelt všechno když koupim procák tak nejde ne MB na navou MB nejde RAMka takž asi tak no :?