Po zapnutí internetu mi naskočí tato chyba: PŘI POKUSU O SPUŠTĚNÍ C:WINDOWS/SYSTEM32/OJECLI32.DLL, UMONITOR DOŠLO K VYJÍMCE
a počitač se restartuje! Čím to může být?
Printable View
Po zapnutí internetu mi naskočí tato chyba: PŘI POKUSU O SPUŠTĚNÍ C:WINDOWS/SYSTEM32/OJECLI32.DLL, UMONITOR DOŠLO K VYJÍMCE
a počitač se restartuje! Čím to může být?
skus pouzit nejaky antispy .. ad-aware alebo tak... ci to nieco najde a pomoze.. potom daj vediet
doporucuji se podivat, ke kteremu programu tento soubor patri ( najdes to kdyz ho vyeditujes pripadne v registrech ). je vic nez pravdepodobne, ze to je nejaky adware ci spyware nebo trojan. takze nejjednodussi je presunout ho jinam a tento smazat.
vice zde http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=52946
Antivirem a Ad awarem jsem to samozřejmě projel ihned,ale nic nenašel.
ještě upozorním že ta knihovna ojecli32.dll, se mění! jednou je tam onecli32.dll a pak zase omecli32.dll
v registrech ani ve windows není
vyskusaj aj spybot .. skusal si to dllko natvrdo vymazat?
Nezkoušel protože nejde najít
tak nekolik postupu. pokud se to dllko meni a neni v registrech, tak je vic nez pravdepodobne, ze spolupracuje s jinym.
spust spravce programu a podivej, co tam nepatri ( pokud se chces snazit > vse najdes pres google ). a pokud s tim mas problem, hod sem vypis.
pak se udela to, ze dotycne dll se najde na disku a smaze ( pokud to nejde, muzes zkusit prejmenovani a po restartu smazat ).
nektere veci je dobre delat bud z nouzoveho rezimu anebo z jineho systemu.
a ted k vlastni snaze > v tom odkaze co jsem postoval vyse je temer na konci muj prispevek a v nem je odkaz na dva programy, ktere by ti mohli pomoci. samozrejme muzes vyzkouset vsechny rady i ostatnich.
tak smele do toho :idea:
Už se to celkem zpamatovalo, chyba si naskočí,ale už se to nerestartuje!
Myslím si že to bude Explorerem, tak budu dávat Mozilla.
Díky za reakce