-
MyIE2 a kódování češtiny
delší čas používám MyIE2 a narazil jsem na problém s kódováním češtiny v Googlu. Pokud zadám dotaz s diakritikou, přežvejká to jako -*/-*+, prostě mišmaš. Všechny ostatní stránky (alespoň co jsem zatím zkoušel) fungují OK. Ve volbě kódování v MyIE2 Enejsou středoevropské jazyky, jen automatický výběr a západoevropskké. Podotýkám, že mám českou verzi prohlížeče. Pokud někdo víte, pls poraďte :-)
nechci ale slyšet názory pořiď si Mozillu/Operu/Firebirda/ něco vo.e.
-
-
-
Citace:
Původně odeslal Louis
Je to 0.9.26.33
mam rovnaku a ked dam hladat v Google: čistý ako ľalia tak to ide OK, tak neviem, mozno len problem s nejakym ceskym znakom, inak skus ich forum, riesilo sa tam toho az az
ja konkretne mam u MyIE2 skor problem s tym, ze mi niektore adresy v address bare sam preluska tak ze znak =8 ci tak prekonvertuje na hviezdicku * (proste ten medzinarodny zapis znaku prekonvertuje na normalny znak) takze je adresa samozrejme neplatna a musim ju zadat znova (je zaujimave, ze len obcas), nie je to ziadna tragedia (raz za x hodin sa stretnut s takou adresou) ale keby niekto vedel ako tomu zabranit uplne bodlo by...
-
Bohužel nevím, jak na tvůj problém - nikdy jsem se s tím nesetkal, ale mám nové poznatky ohledně mého. Ten problém s češtinou se objevuje pouze v případě Search baru, když dám regulérně www google a tam vyhledám, tak je to OK. To je ale škoda, protože search bar je velice užitečnej, ale bez češtiny hrozně omezenej.
-
Jo tak to mi dela taky, mam 0.9.18.20, zatim jsem to nijak nevyresil, takze kdybyste nekdo vedel, tak dejte vedet
-
inak vysla nova verzia 0.9.27 a vraj riesi aj cosi ohladne vyhladavania a kodovania...
http://www.myie2.com/html_en/download.htm