-
chlazeni chipsetu
Mam desku Abit KT7A. Na chipsetu byl vetracek, ale casem zacal delat hroznej kraval, tak jsem koupil novej, sice to drzi na asi 20 stupnich, ale dela kraval jak letadlo - on ma totiz asi 4600 otacek :-)) Obcas potrebuju, aby komp jel i v noci, ale u toho se neda spat. Myslite, ze by stacil nejakej pasiv? Chvili jsem to nechal bezet bez vetraku a malem mi to sesmazilo prst. A kdyz tam byl vetracek uz od vyrobce...
-
-
Jo, Zalman me napadnul, ale prece jen je to jen pasiv :) Koukam ze je specialne na chipset, hm.... Nemas predstavu kolik stoji?
-
-
U nas stoji tusim 600Sk a ak sa pozries na pretakovanie.sk do sekcie recenzie chladicov je tam jeho recenzia - test. Je fakt velmi dobry...chladi naozaj dobre.
-
No já co jsem měl na chipsetu tak sem sundal a přidělal na to manší větráček kterej má okolo 1500ot. a teplota je v pohodě kolem 25-30
-
Ten zalman je dost zbytecnej, myslim ze kdyz nebudes mit FSB 200, tak to v pohode utahne pasiv z vyroby, pripadne tam dej nejakej fakt tichej vetrak ;D
-
No, to bych si prave nebyl jistej, nepretaktovany to behem necelejch 5 minut bylo tak horky ze mi to malem udelalo puchejr.
-
Tak zkus ten původní větrák spravit.Rozdělej ho a promaž,kluzná ložiska se občas zadřou,ale jak to promažeš,máš zas na rok pokoj.Já to mám vyzkoušené! ;)
-
to nepomuze, protoze ma tolik otacek ze proste tichej nebude ;D
docela sranda - na chipsetu mam skoro rychlejsi vetrak nez na prociku ;D