Přemýšlel sem nad tí že bych dal na Artic Cooper 1 4 40*40mm větráky .. Myslítě ,že by to chladilo hodně -> popř zkoušel jste to někdo a vásledky? ..
Asi je to pěkná kr*vina ale mohlo by to vypadat a foukat zajímavě ...
Printable View
Přemýšlel sem nad tí že bych dal na Artic Cooper 1 4 40*40mm větráky .. Myslítě ,že by to chladilo hodně -> popř zkoušel jste to někdo a vásledky? ..
Asi je to pěkná kr*vina ale mohlo by to vypadat a foukat zajímavě ...
Podle me to jedna 80tka to uchladi daleko lepe a nenadela tolik hluku, jako ty 40tky :-)Citace:
Původně odeslal Might
Ted jsem si kupoval jednu 40tku (Primecooler) do supliku, myslel jsem, ze ohluchnu :evil:
podle me je to pekna blbina - kup si nejakej 120mm fan, kdyz uz chces neco tak monstrozniho a tichyho :wink:
Nemluvim o tichosti .. dejme tomu že tý větráky mají 5000 Otáček .) ... !Citace:
Původně odeslal riksa
Oni se delej 40tky vetraky s 5000 otackami?Citace:
Původně odeslal Might
ano robia .. co je na tom takeho divneho ?? ale kazdopadne je to blbost davat tam 4ks 40*40 vetrakov .. ked xces prievan tak si kup 80*80*38 vetron .. sunon ich robi (predavaju sa aj ako vantec tornado) .. to mas brutalne cfm ale aj hluk
40ky jsou na pruvan absolutne na nic....
na nic.. a 40tky muzou mit i 10000rpm :!:
fujtabl! :o k cemu by to bylo dobry ??? na otestovani traktoristickych sluchatek? ;DCitace:
Původně odeslal Might
to uz radeji na to dej thermaltake smart FAN II jestli chces ohluchnout... myslim ze jeho 78CFM ti bude stacit........ ( i na to testovani tech traktoristickych sluchatek... )
nebo fan na 230V 12*12(at mame nejakou velikost do PC :-) ). viděl jsem to zaplý v GM a to je teda TORNÁDO! to ti asi bude stacit :)
ked uz take sialene napady ... co tak dat teda vedla seba tie 4x4 to 8x8 slotu a ku kazdemu priviest jeden windtunel (z CPU dva (alebo jeden otocit aby fukal dnu na CPU a druhy by to tahal von) , jednen z GPU a jeden dajme tomu z disku)
Toto berte ako momentalny choroboplodny odpad mojej mysle ;D
A nebo kup jinej chladič.
Ja mam doma takej kovovej 120 na 230V a to je fakt neco ;D a nebo taky klasickej vetrak ;D ale ten se neda dat do kompu de z nej desny magnetisky pole :evil:Citace:
Původně odeslal Commander