Dopredu doufam ze se to nebere jako warez.
Je nejaky rozdil mezi placeny a neplacenym eDonkey(Overnet), jestli treba placeny nema nejake vyhody v cekani ve fronte apod?
Printable View
Dopredu doufam ze se to nebere jako warez.
Je nejaky rozdil mezi placeny a neplacenym eDonkey(Overnet), jestli treba placeny nema nejake vyhody v cekani ve fronte apod?
bez reklamy/s reklamou...ak sa nemýlim
Edit: a kasli na obidva, použi emule.
eMule je najlepsi
Ok, dik za info.
ee nejlepsi je vzdy kombinace.Citace:
Původně odeslal lele007
eMule + Torrent + Soulseek
Jak je na tom Torrent co se tyka starsich tezko sehnatelnych filmu (presneji Dangerous Beauty, Farrinelli il Castrato)Citace:
Původně odeslal Dawe
Doufam ze to admini pochopi, proste to nemuzu sehnat ani v pujcovnach.....
Blbe. Je hlavne na mainstream novinky. Pro tyhle vecicky musis na FTP a nebo na hnus DC++Citace:
Původně odeslal Lopan
No DC++ zklamalo takze ted zkousim ruzne jine p2p site.
za hnus považuju emule a za nejlepší věc na starší věci dc++, jistě že na emule je toho více, ale ty fronty čekání jsou příšerné, navíc přes dc++ se dá provádět jakž takž nějaká komunikace, u emule na to každý prdí. Pokud hledám něco staršího ať už filmy nebo songy, tak dc++ je vždy na tom nejlépe, většinou se nemusí čekat, což se u emule říct nedá. Emule jenom v krajní nouzi. Jak si dejve přišel na to že dc++ je hnus? pokud se člověkem dokážeš domluvit na tom že ti něco od sebe nechá sosnout, tak to je těžká pohoda a nemusíš to řešit, určitě se najdou týpci co odejdou, ale to se mě osobně moc nestávalo.
Lopan : to jestli máš nějaký warez na PC je tvoje věc, pokud tady neházíš konkrétní názvy na emule linky pro filmy nebo ftp odkazy, tak to je v klidu.
To taky chce zkusit více hubů, jsou jich stovky.Citace:
Původně odeslal Lopan
Zkusil jsem treba konkretne u toho Farinelliho nekolik velkych italskych hubu a nic :( Dangerous Beauty jsem hledal asi na 15-ti hubech a nasel jen na PROcku a MoribundusuCitace:
Původně odeslal Spajdr
Znechutilo mi ho hlavne czpro a praktiky lidi.... Falsovani timeslotu apod. Kdyz uz pominu system kde te vzdycky nekdo muze zabanovat za nakou pikacovinu... Proste se mi nelibi dodrzovat jejich uhozeny pravidla... Chodil jsem hlavne na Phoenix a czpro a uz opravdu nemam zajem sdile desitky giga....Citace:
Původně odeslal Spajdr
A na cekaci dobu na emule se da vyzrat.... :wink:
Ja uz dlouho skoro nic netaham, kdyz neco potrebuju tak jedine Torrent a FTP.... A obcas ten SS.....
Tak to máš pravdu že czpro je naprd, ale tohle hodnotíš hub ne to jak dc++ funguje, pokud narazíš na ty správné huby, tak to je pohoda. Někdy kupodivu stačí i menší huby, je tam sice méně lidí, ale zase mají i 150GB nasdílených dat, chce to holt hledat a pokud něco někdo má na emule jenom jeden člověk a člověk se nedostane ani k stahování, tak hledání v hubech na dc++ je jediná možnost .. možná občas i to vyhledávání přes ftp, ale né vždy je to ftp online.Citace:
Původně odeslal Dawe
Jaky pouzivate klient na stahovani torrent souboru ?
P.S: Kamarad s ET nemuze vubec stahovat torrent soubory, hlasi mu to ze je za NAT, da se to nejak obejit ?
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php...lient&start=15Citace:
Původně odeslal dekon
At to nemusis hledat :wink:
bittorrent-EXPERIMENTAL-UNOFFICIAL-3.2.1b-2.exe
BitTorrent-experimental-S-5.8.7-w32install.exe
panove, opatrne, pohybujete se na tenkem lede :wink:
Ukaz mi ho ;D O warezu nepadlo jediny slovo..... :wink:Citace:
Původně odeslal Marty
prece vis ze ja bych si to nedovolil..... :-)
4Dawe: nechces se podelit o to jak vyzrat na fronty v eMule?
Uz se to tu probiralo, nebo jsou na tojina fora. To uz by ten tenky led opravdu byl.... :wink:Citace:
Původně odeslal Lopan
4Dawe: tak please SZ ;)