-
instalace xp
instaluju a je tam taková modrá obrazovka všechno se to tam kopíruje ale pak černá obrazovka s pomlčkou nahoře tak sem zkoušel čekat a nic pak sem to zkusil nainstalovat z windowsu 98 dal sem heslo už zbejval 2 kroky ale zase černá obrazovka tak nevim jestli musim čekat pul hodiny nebo co? :roll:
-
To vypadá na nějaký konfliktní HW, nemáš náhodou GF2MX ? :o
-
ja mam GF2MX a WinXP se mi nainstalovali v pohode.... jesteli to blbene jen na tech WinXP (pri instalaci jinyho OS je to OK), tak bych zkusil zkistit, jestli uz nekdo z toho CD uspesne instaloval, nebo trosku snizit pretaktovani procesoru... XPcka sou na to haklivejsi... :wink:
-
gf2mx náhodou mám ale procesor přetaktovanej nemám
-
Zkus se podívat jestli náhodou nemá tvoje deska na webu nový BIOS. Už jsem se setkal s několika případy kdy výrobce desky upravoval BIOS kvůli instalaci XP a GF2MX. Pokud ne tak ještě zkus jinou VGA pokud máš možnost. Z vlastní zkušenosti jsou asi 80% tyhle zátuhy s kurzorem v instalaci XP způsobené nějakou VGA s GF2MX.
-
2sebad:
Přesně takový problém jsem měl po zakoupeni GF4Ti. Po ukončení kopírování těch souborů tam skočila černá obrazovka a v pravem hornim roku blikal kurzor a nic vic. Cely tento problém vyřešil nový BIOS který přímo řešil tento problém GF4Ti a XP.
-
zkontroluj si pameti.....u me to byl tento problem....
-
S tou grafikou to je pravdepodobny. Me delal Radeon to samy. Reseni je bud instalovat XP s jinou grafikou - napr. se starou PCI a po uspesny instalaci vratit puvodni kartu a uz by to melo behat dobre. Druhym resenim je upgrade biosu na desce nabo na grafice.