Sedim u kompu a pustim diablo II Obraz se rozjedea najedno uslyšim z Monitoru "prásk" a všude okolo smrad ... Dioda bliká a monitor nenaběhne Hyundai Q790 ... Je to na reklamaci ? či mto je? ...
Printable View
Sedim u kompu a pustim diablo II Obraz se rozjedea najedno uslyšim z Monitoru "prásk" a všude okolo smrad ... Dioda bliká a monitor nenaběhne Hyundai Q790 ... Je to na reklamaci ? či mto je? ...
tohle bude asi vtípek :lol:Citace:
Původně odeslal Might
(na co jinýho než reklamaci asi.)
Jako jestli mi to uznaj? ... Jestli za to nemůže třeba "kolísavej proud" :) ..Citace:
Původně odeslal Commander
kolísavý proud pochybuji-monitor je na 100% připravený na výchylky.Citace:
Původně odeslal Might
normálně se ti může stát že nevyreklamuješ nic, stejně jako že ti to vemou. (spíše to projde). S tím ti asi těžko někdo z nás poradí. je v záruce-rozbilo se to "samo" tak to tam dej a uvidíš :idea:
Samozřejmě neváhej a dej ho na reklamaci. Tvoje zavinění to určitě není ,že Ti zničeho nic explodoval monitor. Reklamace by měla být uznána na 100%.Citace:
Původně odeslal Might
Kolísavej proud jo ;D většina moderních monitorů má FULL-RANGE zdroje 90-270V :idea:
Kdyby byl mimo záruku a chtěl si ho kvalitně opravit tak mám tip na jednoho chlapa u Plzně vyplatí se dát mu to tam opravuje nám pro firmu Switche,monitory,motherboardy prostě všechno :-)
jestli to byla pořádná rána, tipuju že odešlo VN trafo, reklamuj, tohle musejí uznat.
jo byla to docela šlupka a pak sten hnusnej smrad.. cítil jsem jak muj monitor umřel :( ----