Viem ze sa to da ale neviem ako :?:
Printable View
Viem ze sa to da ale neviem ako :?:
Podivej se do manualu desky..
jj dik
uz to mam ;D
HOT KEY POWER ON
Ctr+F1
v biosu v power m.s.
mna by skor zaujimalo ako toho dosiahnut, ked vyrobca HW tuto funkciu na MoBo integroval (je tam na nu jumper), ale do BIOSu ju nedal, dobry priklad je K7S5A, kde v skorsich BIOSoch tato funkcia bola a neskor bola v ofic. uz skryta, na K7S6A co je prakticky ta ista doska a ma taktiez jumper pre povolenie zapnutia klavesnicou tato moznost v BIOSe nikdy nebola a nenasiel som ju ani medzi skrytymi volbami...
bud bios upravite anebo je to vetsinou dane na nejakou standardni kombinaci klaves. tzn bych zkusil trebas CTRL-F1 nebo tak neco.
mno ja mel treba asusP2B a tam na zacatku byl jen ten jumper a kdyz byl povoleny tak se pc zapinalo mezernikem...pozdeji pribyla i volba v bisou a dala se nastavit jina klavesa...
Na tych ECS mozno pojde Ctrl+Alt+Backspace
jj zapínání PC klávesnicí je super věc...ovšem nesmíte to potom zapomenout říct ostatním, kdo ten kompík občasně používají (teda nevím jak na ostatních deskách, ale u mé když je zapnuté startování počítače klávesou, tak běžné Power ON tlačítko nefunguje).
Takže když jsem to kdysi poprvé doma nastavil, tak mi potom rodiče vyděšeně volali, že se asi něco stalo s mým počítačem, že se ho prostě nedaří a nedaří zapnout ;D
Na normalnych doskach (Asus P2B) sa to da zapinat aj normalne power buttonom :-)
hm to jo abit byl na tohle super- pc slo zapnout treba jen na heslo ktere se vytuka na klavesnici - hustarnaCitace:
Původně odeslal Ondrowicz
ted na asus P4P800 me stve , ze kdyz mam nastaveno power on space a vypnu pc ze zasuvky, ze to tim mezernikem nenastartuju proste napred normalne tlacitkem a az po 1. vypnuti to de normalne
asi se ptate proc to vypinam ze zasuvky (konkretne na noc), tak vezte , ze je to pro to , ze nechci vyhoret - mam tam chiegteca 360W :-o
Tak to já mám MSI desku a tam když je zaplé startování PC klávesou, tak to přes Power ON button už nejde.
Jinak já taky na noc vypínám PC ze zásuvky..teda spíš vypínám síťový spínač na prodlužce. Přece jenom - kdyby přišla bouřka..
a neodide potom baterka skor ako obvykle?
No mne zatial po 5 rokoch neodisla ;D