Po stlaceni ctrl+alt+del v XP HomeEdition vypise iba hlasku "Task Manager has been disabled by your administrator". Mam prava admina ale kde to mam povolit vobec netusim, vobec to nemozem najst.
Poradite prosim?
Printable View
Po stlaceni ctrl+alt+del v XP HomeEdition vypise iba hlasku "Task Manager has been disabled by your administrator". Mam prava admina ale kde to mam povolit vobec netusim, vobec to nemozem najst.
Poradite prosim?
spust msconfig > zalozka Po spusteni
(pokud si to nevypl ty a nevis o tom proc by to melo byt vypnuty, mohl by to udelat vir)
A nevite nekdo, jak se udela, aby byly v Task Manageru polozky serazeny po spusteni podle nazvu procesu od A do Z, a ne stupidne podle PID a este ke vsemu od nejvetsiho k nejmensimu ?
A da se vypnout to protivny ptani, kdyz menim prioritu? Nechci potvrzovat.
ad A:velmi jednoducho:Citace:
Původně odeslal howard
kliknes na 0-ty riadok vypisu spustenych procesov na ten nazov polozky, podla ktorej chces vypis v zozname usporiadat
napr pre usporiadanie od A do Z kliknes v 0-tom riadku na "obdlznik" "ProcessName" a pod
Ale tohle vim :-)))))))))))))Citace:
Původně odeslal TiMEoS
Ja chci, aby byly serazeny podle jmena POKAZDE po startu Task Manageru, abych nemusel furt trapne klikat na "Nazev procesu"
Obávám se, že tohle nejde - resp. nikdy jsem o tom neslyšel.
Síce to nerieši danú problematiku, ale procesy podľa názvu môžu byť štandarne zoradené podľa názvu v Total Commanderi (ale je na to potrebný plugin)...
Znam...Citace:
Původně odeslal LtK
Ale zajima me, jestli nelze nekde editaci registru trosku prizpusobit Task Manager. Uz jsem to nekolikrat hledal, ale nenasel jsem nic a nazdarbuh editovat v registru...tak do toho se poustet nebudu :-)