Cau lidi, kamarad si privezl odnekud z venku disk Maxtor DiamondMax Plus 9 80GB. Ted mu kleknul a tak mi ho dal. Ja k nemu ale nemam zadne papiry, nemuzete nekdo pomoci s reklamaci tohohle disku? Disk je vyrobeny 28.1.2004. Diky.
Printable View
Cau lidi, kamarad si privezl odnekud z venku disk Maxtor DiamondMax Plus 9 80GB. Ted mu kleknul a tak mi ho dal. Ja k nemu ale nemam zadne papiry, nemuzete nekdo pomoci s reklamaci tohohle disku? Disk je vyrobeny 28.1.2004. Diky.
bez pairu to tezko vyreklamujesCitace:
Původně odeslal briketa
Jdi na maxtorackej web... je tam nejak online reklamace... otazka je jestli se ti vyplati to za litr posilat k nim do Irska...
No já bych hledal servis u nás v ČR, pokud je, tak se tam zeptej jestli ti to podle SN přijmou do reklamace. Tak to dělá třeba AOC, taky jsem neměl papír a bylo to 2,5 roku od prodeje........
Takhle presne to delam s diskama WD, dam je kamosovi v jednom velkoobchodu a on mi je vyreklamuje. Podle webu maxtoru je disk v zaruce, jen nevim, kdo je dovazi do Cech.
No tak to musíš hledat a ptát se no, ale někdo to být musí....
Zajdes do obchodu kde jsi ho koupil a porposis slusne jestli by ti stim nepomohli, a proc: ze zakona musej skladovat vsehny doklady min po dobu zaruky (ale jinak tusim min 5 let u veci na prodej), takze kupni doklad se podle VIN na disku najde... zarucak se da dodatecne vystavit...
Treba kdyby jsi doma vyhorel a s tim i papiry k notasoj... a dalsi ucetni dokumenty... ze zakona si je musis obstarat jinde... (priklad povodne a Ceske drahy ... mno taky litali vseude... nikdo dosud nedokazal vycislit k jakymu tunelu pri tom doslo)
Ciao
V tomhle neni problem, jde o slusnost...
;D Jak to mám udělat když mám Maxtora z Monimy? :wink:Citace:
Původně odeslal Ogre
Archivaci musej delat i po krachu... po pet let u dokladu, 10 letu u mezd atd. ty doby se vecne prodluzujou, takze nevim ktera vyhlaska ted plati...
Informace sezenes pres zvnostenskej urad, jde o to najit nejakyho likvidatora, co se ted stara o Monimu... u nahradniho servisu to nema cenu, protoze ti k tomu nemaj zatim pristup... nebo nechteji mit, oni jen prevezmou zavazek servisu...
takze najdi likvidatora a spoj se snim, kdyz budes slusnej, tak ti vyhovi, kdyz nebide mit cas, tak ti nikdo nepomuze...
Diky za rady, uz jsem to vyresil. Kamrad dela ve velkoobchode a disk mi bez problemu vymenil :-)
Sakra, dej mu i ten můj :wink: ;DCitace:
Původně odeslal briketa
Ale je mozny, ze za to bude chtit obchodnik nejakej poplatek... vetsinou se to nedela, ale myslim, ze vetsina to ma i v podminkach! "dohledani dokladu... "Citace:
Původně odeslal Ogre
Bye M.
Pravda, za to by mohl chtit poplatek, protoze jemu tim vznika naklad (vyhledani v archivu, dearchivace, udelat kopii...) holt je to prace a za vsechno se plati...
Dohledani dokladu neni povinnosti prodejce. Pro uznani reklamace musi zakaznik predlozit nakupni doklad od zbozi. Dohledani dokladu prodejce muze, ale taky nemusi provest, ale samozrejme za uhradu.
Pro uznani reklamace musi zakaznik predlozit nakupni doklad od zbozi. Dohledani dokladu prodejce muze, ale taky nemusi provest, ale samozrejme za uhradu
Neni to zcela pravda: Zákon totiž neumožňuje prodávajícímu jakkoli podmiňovat vyřízení reklamace. Postačí jakkoli prokázat existenci záruky, tedy datum nákupu, skutečnost, že nákup byl učiněn u příslušného prodávajícího, a délku záruční doby. K tomu může stačit i svědectví jiné osoby, obal s cenovkou prodávajícího,doklad o platbě kartou apod.
Doklad mi prijde vhod kdyz chybi svedek a nebo se jedna o extenzivni zarucni lhutu...