Máte někdo udělaný vypínání osvětlení větráků?
Není to vůbec špatná věc,někdy to ruší,třeba večer např.při sledování DVD.
Printable View
Máte někdo udělaný vypínání osvětlení větráků?
Není to vůbec špatná věc,někdy to ruší,třeba večer např.při sledování DVD.
Kdyz jsem svitil vetrakama tak jsem to tak mel. No prob, u coolermasteru to jde snadno odpojit.
:eek: Proc musej bejt vetraky osvetleny? ???
tak si to osvětelní vypni je to jednoduchý (u speeze,prima to je v podstatě stejný), pokud se opájejí(přestřihnou), ty drátky co vedou k tomu pásku na kerym jsou ty diody.
já se to taky chystám udělat tak aby se osvětlení dalo vypínat
ties mi to neni jasne :wink:Citace:
Původně odeslal mikus
Co to je za blbou otázku? Když je osvětlený nechceš, tak si je snad nemusíš kupovat ne??Citace:
Původně odeslal mikus
Svitící větráky vypadaj moc pěkně :wink:
No bohuzel musim, pokud chci tichy vetrak, tak si vyberu Coolermastera ale ten sviti, nesvitici verzi bohuzel nedelaji :?Citace:
Původně odeslal kecinzer
vsichni si tam cpou nejaky blikaci srajdy , pritom tam maj 486 a vypada to jak vanocni stromek , to mi prijde jak ty tzv tuningari , ktery si prestrikaj auto na zeleno , vrtackou udelaj diru do vejfuku a maj tam motor z fichtla :wink:Citace:
Původně odeslal kecinzer
k otazce udelej to jak rika Vinc Black , takze to prestrihni a dej si tam nejakej spinac a mas klid :wink:
No tak to je blbý, to sem netušil :oops:.Citace:
Původně odeslal monsoon
Tak ti nezvejvá než přestřihání drátků :D
Stačí jen jeden drát vyvést(ten černej ZEM) přes vypínač k další zemi kdekoliv v kompu.A tímto způsobem se dá vypínat třeba dvacet ventilátorů jedním vypínačem 8-)
Doporučuji...je to nejrychlejší a nejlepší,všechno totiž řeší jeden kabel ;D
tomuhle bych se docela vyhnul ... ono ta zem je zaroven kostra pristroje a muze skrz to prolejzat buhvico ...Citace:
Původně odeslal Frontier
zem je zem...to zapojení zůstává stejný akorát v cestě je ten vypínač :-)Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
protoze tissi nez svitici CM nekoupis....Citace:
Původně odeslal MisoSK
jsem zvědav jak mi to bude fachat jsem odpájel u prima drátky a píchnul to na 12V větev(Prime mám ty odpůrky na to pásku okolo větroně takže to snad pude speeze to má u tý ektroniky na plošňáku:(, jak to má CM nevim taky bych to rád věděl, asi si je budu muset koupit:) ), a pak jsem na tu 12V větev dal vypínač, snad to pude :-)
edit:tak to fachá v poho(otáčky na 5V diody na 12V), už jen vymyslet kam dát ten vypínač, asi dozadu na bednu :-)
Tomu se rika interakce smyslu :wink:Citace:
Původně odeslal Dawe