Chystam se koupit Wifi ASUS 500b a chci to pripojit na ADSL od volneho. Je potreba zakoupit jeste nejaka dalsi zarizeni? (jako traba ADSL modem). Soubezne s ADSL chci pouzivat i pevnou linku.
Printable View
Chystam se koupit Wifi ASUS 500b a chci to pripojit na ADSL od volneho. Je potreba zakoupit jeste nejaka dalsi zarizeni? (jako traba ADSL modem). Soubezne s ADSL chci pouzivat i pevnou linku.
logicky pokud chces pouzivat ADSL tak musis mit ADSL modem.
pokud vim, tak vyuziti ADSL nijak neomezuje pouziti klasicke pevne linky.
Ano, tak jak napsal misha. ja mam doma adsl a musis mat adsl modem(bez toho ti nepojde vobec), but je to normalny na 1 pc(usb-modem) ale na viac pc potrebujes tzv. router. a jak to chces na tu wifinu dat?
Pouzivam zaroven ADSL i wifi.
ADSL jde z ADSL routeru pres 1GB switch a nasledne huby do 10 compu, a dalsi dva pocitace mam navic ad-hoc spojene 802.11g wifinou..... Jedna se o routovani netu a site na notas abych moh chodit s notasem i na onu mistnost. ;D ;D :wink: A neni problem....
Ted jsem dokonce nekde na netu zahlidnul ADSL2WIFI router.....
Ale z tveho dotazu plyne ze mas trosku hokej v tom co se k cemu da pripojit, nebo jsi spatne polozil dotaz....
spise jsem blbe polozil dotaz :oops:
nevedel jsem, jestli ten ASUS nejde pouzit jako ADSL2WIFI, pak bych mel zbytecne ten ADSL router
Ne to tedy nejde.... Potrebujes nejaky ADSL modem/router a pak teprve muzes timhle rozvadet wifi......Citace:
Původně odeslal Fido
proeste potrebujes zariadenie, ktore ti provede ten signal z telefonnej linky(resp. on uz je rozdeleny cez tu krabicku-adsl pripojka, ktora deli tel. signal na analog-telefon a digital-adsl) do pocitaca.