prilepil som hlinikove pasivy pred Vga na Tv tuner a teplota pri zatazeny isla z 40°C na 37°C dole..
http://forum.nitranet.sk/download.php?id=130
vyskusal to niekto ..
Printable View
prilepil som hlinikove pasivy pred Vga na Tv tuner a teplota pri zatazeny isla z 40°C na 37°C dole..
http://forum.nitranet.sk/download.php?id=130
vyskusal to niekto ..
no já nevim, ale hrajou ty 3 stupně nějakou extra roli ? sorry jestli jo
teplota coho? case temp? cpu temp? nb temp? teplota grafickej? teplota tuneru?
Asi ked je pred VGA tak teplota GPU :!: .
.Ja som len chcel tym povedat ze, pasiv sluzi v tomto pripade ako CHLADIACE ZARIADENIE v daka ktoremu ventilator nasava studensii vzduch do seba a preto ide teplota dole ..TO VSJO :idea:
hm zaujimave je ze mas v case 10 vetrakov a teplotu ti znizi pasiv, ktory urcite vzduch neochladzuje :)
Myslis ze je to volovina ??
Nechal som 3dmark prejst 3krat za sebou a teplota bola 40°C, ked som dal pasivy pred VGA chladic tak teplota bola 37°C v tych istych podmienkach ...
Tak teraz neviem :arrow: . ze by sa mi v izbe v priebehu 15 minut ochladil vzduch o 3°c ?? ..
Ale nebudem Vas presviecat. Rad by som bol ak by to niekto testol a porovnal teploty..
Taky se mi to nějak nezdá,ale že by ten tuner mrazil ;D ???
Zkus to sledovat dlouhodobějš a uvidí se :idea:
Ja nevim co tim celym chces rict,
jako ze kdyz si koupim tuner a na nej postavim par Al kosticek, tak mi jako snizi teplotu grafiky?
Z kazdeho napadu musi jit nejaky vysledek a zhodnoceni - to fakt myslis vazne, ze teplotu na grafice snizily ty kosticky tam ? ???
:-o
Ted mě napadlo jestli jak si je tam nalepil tak byly studený (třeba z ledničky) pustil počítač a hned se podíval na teploty a oni vlastně ještě ochlazovali vzduch ;D
Dobrá teorie :mweheh:
souhlas, jediný co to dělá je že to vytváří tepelnou setrvačnot(delší dobu se to ohřejvá, delší dobu to chladne)......Jedinej smysl by to mohlo mít pro překlenutí krátkodobejch tepelnej maxim.Citace:
Původně odeslal globalkiller
kdyz premyslis nad takovejma blbostma (sry jestli je 3° pro tebe nejakej vysledek) tak tam dej rovnou WT... anebo kdyzuz sme u tech kravin tak dej wt k tomu pasivu na cipu na MB, ten ti tam urcite dela teplej vzduch, nebo ne? :lol:
chladit gk bych jeste pochopil ale tv tuner to mi nejak nejde do hlavy...
třeba mu ten TV tuner hodně topí(no nevim, ale co kdyby) a jak tam dal ty pasivy tak se ochladil TV tuner a netopí toliko jako před tim a tak se mu ochladila teplota va casu a i grafika:-) , nebo jak se tam dával ty pasivy tak drcnul do chladiče na GPU a víc se rozetřela pasta a tim líp vodí teplo a je o tři stupně dole... no a nebo taky ne.... :-)
uhm pasivmi ochladil tuner .. a pretoze to su pasivy z meteoritu, ktory lezal 500 rokov na indianskom pohrebisku tak teplo iba pohlcuju a nevyzaruju ho do okolia ;D
jo to bude ono
Ja myslim ze to staci :)
Pokud k tomu autor jeste neco ma, at mi posle sz.