pude to v pohode? takty pro pure verzi sou stabilni a otestovany...
Printable View
pude to v pohode? takty pro pure verzi sou stabilni a otestovany...
Jde to v pohode, jen musis pouzit nejakou starsi verzi nvflasheru, ty novejsi ti nepovoli flash kvuli rozdilnemu ID. Starsi verze na to pouze upozorni(ja myslim pouzil 3.12 nebo neco takovyho) :wink:
Bohuzel, vetsina programu i diagnostickych budou kartu brat stale jako Ti200. Prave to ID, ktere je pravdepodobne nastavene odpory na PCB, podobne jako u Geforce2 (viz predelani na Quatro). Zatim se mi je nepodarilo najit, jinak uz bych je davno prepajel 8-)
Radeji bych volil cestu modnutim biosu na frekvence 200/460 (jadro pujde i vic:) a pripadne muzes zmenit i BIOS string treba na "Superbomba tuned GF3" ;D
Potvrzuji mam stejne zkusenosti...Citace:
Původně odeslal PhoB
Ja BIOS string nezmenit na "Superbomba tuned GF3",ale nastavil jsem tam,aby se vubec nezobrazovala ta hlaska a PC bootne o 4sekundy rychleji... Zkousel jsem i menit takt grafiky,aby se nemusel po staru PC poustet rivatuner a taktovat grafiku...
jen si zkontroluj, jestli má karta stejnej TVO chip,pokud jím disopnuje...jináč nepoběží
Myslis nepobezi TVout nebo karta celkove?Citace:
Původně odeslal Over
Ja TVout na tehle karte nepouzivam, ale predtim nez nejaky bios flashuji, tak si ho vyzkousim pres sikovne programky = vgabios nebo rambios.
Ty bych urcite doporucil vsem kterym se doma nepovaluje volna PCI karta pro pripadny zachrany flash(ovsem ja mam napr. SIS PCI a ta uz s novymi deskami nejak nechce slapat....)
VGA Bios je dobrej,ale jen pro majitele W95,98,ME. Na XP a NT obecně to nejde,což je škoda.
Bios by ti měl fachat normálka i pokud je rozdíl v čipu TvOut,jen ti nepude výstup na TV.
Ale každopádně si udělej zálohu,nikdy nevíš co se přihodí ;D
Citace:
Původně odeslal Xfantasy
Tohle vubec resit nemusis.
Ja vzdy bootuju pres disketu Win9x nebo boot CD od WinME, a pri vyberu zda-li chci s podporou CD atd, zmacknu SHIFT+F5 pro cisty DOS.
Pak BIOS vyzkousim a muzu ho treba rovnou nafleshovat!
tak dik moc za rady, nicmene ja na asi zustanu u RivaTuneru a jeho nastaveni hodnot prez Low-Level OC pri startu woken ;)))