zdravim chci se zeptat na par veci:
tahle deska podporuje max p3 600mhz a celerony 533 pomuze me posledni bios dostat se o neco vis? jeste bych se chtel zeptat jakou rychlost agp podporuje tahle deska agp2x nebo i 4x?
predem diky
Printable View
zdravim chci se zeptat na par veci:
tahle deska podporuje max p3 600mhz a celerony 533 pomuze me posledni bios dostat se o neco vis? jeste bych se chtel zeptat jakou rychlost agp podporuje tahle deska agp2x nebo i 4x?
predem diky
počkej si až to tu zahlédne Rainbow, on tu desku tuším má.
Ja mam M726 bez MRT.
AGP je 2x. Procesory s jadrom Coppermine by mali chodit v FCPGA redukcii v slote.
sorry, sem si pamatoval jen to 726 :oops:Citace:
Původně odeslal Rainbow
jde o to ze tam nemam grafiku tnt2 16mb co tam byla tak ta chcipla,chtel bych tam dat ati 9200se 64mb a to je agp4x
ahoj
takze rozhodnul jsem se jit do bud do i 440 nebo i 815 pls doporucte mi seriji nebo vyrobce moc diky,s touhle deskou nasledujici strejc ma jen 486dx2 66mhz a tak udelam dobrej skutek,venuji mu tu desku i s procikem zadarmo.... :D
Já myslím, že CuMine procesory v týhle desce ani nefungují. Měl jsem redukci od ABitu a deska nenaběhla.
http://www.pcchipsusa.com/prod-m726mrt.asp
Citace:
Support FC-PGA Coppermine CPUs through FC-PGA CPU Card
Já si myslim, že když nastavíš dobře voltáž na tý redukci, tak to poběží, i když deska přímo nepodporuje Coppermine procesory ne???