Tak mi asi odesla do kytek optika. Nerad bych se ho zbavil (zatim vsem kaktusum ulamal ostny). Je nekdo, kdo by jej dokazal dat do znovupouzitelneho stavu (nebo prodal snimaci optiku) ? :(
Printable View
Tak mi asi odesla do kytek optika. Nerad bych se ho zbavil (zatim vsem kaktusum ulamal ostny). Je nekdo, kdo by jej dokazal dat do znovupouzitelneho stavu (nebo prodal snimaci optiku) ? :(
jo, je to samozrejmne TEAC
taky mi tahle CDROMka odesla, stejne jako mnoha dalsim.. u me konkretne elektronika kterou sem sehnal z mechnicky poskozenyho Teaca od Vokyho takze moje uz beha. Nicmene proc pisu - mam este toho druhyho Teaca ze kteryho sem bral nahradni dily a optika bych rek bude dobra...trakze pokud mas zajem tak ti ji dam
No jasne, ze mam zajem. Ponevadz jsem ze SM tak v uvahu pripada pouze posta (postovne samozrejmne hradim).
Jinak kluk jede na svatky do Prahy za bejvalkou, tak by to moh prevzit (dal bych ti na nej kontakt). Nahod co chces jako "podekovani" (FERNET?). Jinak mne muzes prozvonit na +420605225052, se ti ozvu at zbytecne nesponzorujes mobilni operatory. Dik za nabidku. :)