http://www.proca.cz/novinky/files/ka...O%20TEKUNI.pdf
Ma nekdo zkusenosti? Vypadaji zajimave
Printable View
http://www.proca.cz/novinky/files/ka...O%20TEKUNI.pdf
Ma nekdo zkusenosti? Vypadaji zajimave
Vzhledově jsou docela pěkné a i ta cena ujde.
Zajímaly by mě rozměry - ty taky o něčem vypovídají. ;)
ty dreveny 2:1 vypadaj dost dobre...
DOT: j taky se mi presne tydle libej... podle me budou lepsi nez ty creativy co o nich pises vedle ;)
jj ale rad bych o nich neco slysel... nekoupim je jen podle obrazku :lol:
To je jasny, ja vo nich chtel taky neco slyset ale nikdo se neozval hehe :)
Nicmene v Proce je doufam predvedou :wink:
a podle tech udavanejch hodnot , je to neco jako ten genius nebo lepsi ?
podle tech udavanejch hodnot by to melo bejt vykonove jako Genius bez zbytku repro :)
Ale znas to hodnoty si kazdej napise jak chce ;D
asi som sa zamiloval ... 80 Wood :oops: Doteraz som mal len sluxatka ...ale taku reprezentativnu repro sustavu XCEM :-D
uz aby si je nekdo koupil a povypravel :lol:
Copak o to, vypadaji slusne. Otazka je jak hrajou. Slovo High-end ale bude asi trochu nadsazeny, ale budiz. Co se mi ale moc nezamlouva je ten vestavenej napajeci zdroj, mohlo by to pekne brucet diky indukci do obvodu zesilovace.
fuuuj to nechci. s tou mrizkou vypadaj jako vodpadkovy kose. ;D
taxem si dneska koupil Tekuni Symphonie 80 ve dřevě a ...
... je to nářezzzzzzz :)
satelity 2x20W a subwoofer 40W (samozřejmě RMS)
celej den jsme to zkoušeli s kolegou v práci, kterej je takovej audiofil a i on mlaskal blahem (vzhledem k ceně)
kolegové si jen stěžovali, že to hraje moc nahlas :)
teď jsem je zapojil doma k mejm Yamahám M-20 a příjemně se to doplňuje, hlavně ten subwoofer dobře doplňuje výsledný zvuk (ani jsem netušil o co fšechno jsem se ochuzoval při používání levnejch zadních chrchlátek)
BTW v ProCe mi na dotaz, jestli se na ně můžu kouknout a poslechnout, řekli že ne (možná by se dali ukecat, ale na to sem neměl čas)
to je jedno me by stacili i ty 2.1 ;D
Symphonie 80 jsou právě 2.1
Diky moc za TIP. Napsal sem si je na seznam :)
DC nemas moznost je porovnat s geniusem HT 5.1 ?
no hmm vcelku šlušněj výrobek :wink: vypadá to zdařile já to říkám furt že málo známé značky se dokáží více prosadit :lol:
bohužel jsem Geniusy na vlastní uši neslyšel, protože kámoš co je má je teď na vojně :)Citace:
Původně odeslal DOT