-lze na tomto softu rozchodit wifi?
-lze nějak mít Freesco jinde než na HDD, FDD, popřípadě jak to udělat když nejde FDD :?
-nebo poraďte jinou distribuci
Printable View
-lze na tomto softu rozchodit wifi?
-lze nějak mít Freesco jinde než na HDD, FDD, popřípadě jak to udělat když nejde FDD :?
-nebo poraďte jinou distribuci
na FreeSCO se vyser a kekni do sticky threadu o distribucich.... tam je to pekne popsany
tepli favorite: MDK, Debian, Gentoo
Kompilovat dva mesiace Gentoo na routeri ???
hm tak jo přímá stručná opověď tak se mi to líbí ;D dik
edit:
ale ja to potřebuju jen na routera jak rainbow správně pochopil
Citace:
Původně odeslal Rainbow
to bych nerad
ma to jen jednu nevyhodu nevhodne pro laiky :lol:
co slackware nebo zipslack?
slackware o něm přemejšim ale bylo by nejlepčí kdyby to jelo bez disku, disk moc řve
si zabedneny nebo co? podivej se co ma za strojCitace:
Původně odeslal Rainbow
a) nemusis hned pouzivat osobne urazkyCitace:
Původně odeslal Wohmatak
b) nikde nenapisal, ze to bude na tom pouzivat
a) na nechapavy se musi durazneCitace:
Původně odeslal Rainbow
b) tys asi nikdy neslysel distcc, ze ne :roll:
este mi napis ze treba ten router nema spojenej s tim pocitacem v podpisu a ja se (te? >:}) pujdu rovnou zastrelit :roll:
existuji nejaky redukce z ide na pametovy karty... na 128ku az by se neco narvat daloCitace:
Původně odeslal Vinc Black
Nejde o mna...ja to instalovat nebudem. Skus sa spytat zakladatela threadu... :roll:Citace:
Původně odeslal Wohmatak
Citace:
Původně odeslal Rainbow
:eek: ;DCitace:
Kompilovat dva mesiace Gentoo na routeri ???
heh Rainbow má pravdu poběží to ještě na jinym poči než v popise(asi tak P100)
Zrovna v utery a jeste jednou minuly tyden jsem zprovoznoval dvoum lidem routery a daval jsem tam nasi lokalni czfree.net distribuci. Ma to cca 50MB, normalne tam funguje apt a primo v jadru je hostap + dalsi utlitky. Ale proste to chce ten disk, ikdyz tady bude stacit nejaky 80MB.
jo tak to testnu, disk řve :-( , ale nějak to poladim aby neřval i kdybych ho měl pověsit ven :wink: