Mam problem s 486kou, ted se mi dostala do ruky a zaboha nemohu nabutovat se spousteci disketou win98? Chvili to nacita z diskety a pak se cely system restartuje....a stale dokola...co s tim?
Printable View
Mam problem s 486kou, ted se mi dostala do ruky a zaboha nemohu nabutovat se spousteci disketou win98? Chvili to nacita z diskety a pak se cely system restartuje....a stale dokola...co s tim?
Asi mas nieco blbo nastavene v BIOSe - vyskusaj "load defaults"
Jak máš velkou RAM,velikost HDD,má to koprocesor ?Citace:
Původně odeslal jnd
To je jedno. Bootuje to aj na 386SX/25, 4MB RAM, bez disku.Citace:
Původně odeslal wescom
no uz jsem zkousel load defaults a nic, ale stoprocentne to bude v nastaveni v biosu...no musim zkouset dal ;-((
A ta disketa je OK nebo tam na poslednim radku autoexecu je nejakej restart.exe? :wink:
Jinak to vypada na RAM, protoze nic jineho ten pocitac v tu chvili nepotrebuje (CPU a desku mozna ;))
Nakonec jsem na disk narval system na jinem pc, ale zase tam nemohu narvat na jednu ksandu hdd+cdrom. Uz jsem nadzamroval vsechny kombinace a nic. Musi se nekde v biosu nastavit cd rom? Manualne se tam da nastavit akorat HDD, pak je tam SCSI, a jeste nejaka jina volba uz si nevzpomenu co tam bylo za zkratku...nemohu ho tam dostat ani kdyz je sam na ksande, cdrom je funkci. No proste hrozna skrinka :wink:
V BIOSu bejvavalo CDROM nebo tam nech Auto.Citace:
Původně odeslal jnd