GIGABYTE GA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ultra2) Ani obraz ani zvuk!!
Ani obraz ani zvuk! Stalo sa už niekomu aby pri napaľovaní CD-čka odišiel PC? Napaľoval som CD a zamrzol mi počítač, tak som ho resetol. Po resetnuti nič, ticho, doska nereaguje, nedáva informácie o stave “pípanie“ skúsil som odpojiť aj radeona9700 od zdroja, vtedy doska priam prosila...“pípala“ skúsil som vymazať cosmos, zapípala ale možno posledný raz,. Preto že nebola v doske grafika. Doska je asi 7mes. „stará“ reklamácia... vie mi niekto niečo poradiť? Doska ma dual bios, ak odišiel prvý, ako nahodiť druhy? Jeden nezdar bol aj vtom že ten radeon manli je na vine! Stále pri zapnutí počítača som musel resetnut počítač, preto že doska vykazovala chybu pri tej karte, takouto “fintou“ som ju obišiel. Je to zrada? Foro, SiS a ostatní čipové sady, Spálená K7S5AL... mal taký istý problém ako ja stou grafikou!
Re: GIGABYTE GA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ultra2) Ani obraz ani zv
Este by som chcel vediet ako poznam, ci neodysiel nahodou procesor? ale podla mna by doska urcite signalyzovala,co nato?
kua, ale vrta mi v hlave sietovanie v poslednych dnoch, ked sa niekto na mna pripojil cez PicoloPhone tak mi namiesto zvonenia sa ozvalo pipanie dosky... co to ???