oplati sa mi kupit zalmana 7000a CU, ked mam thermaltake volcano 12? su medzi nimi velke rozdiely?
Printable View
oplati sa mi kupit zalmana 7000a CU, ked mam thermaltake volcano 12? su medzi nimi velke rozdiely?
zalman je vykonnejsi pri rovnakom hluku alebo tichsi pri rovnakom vykone .. je to tu milionkrat inak
MC
mna by zaujimalo, ze o kolko je vyhodnejsi. ked to bude len o nejaky ten stupen, tak ho asi nekupim. s tym volcanom mam pri frekvencii 2374 mhz teplotu pri prime 58 stupnov. (ventilator ide 2200rpm)
Podivej se na na nejaky recenze, je jich mraky ;)
ja bych bral zalmana sice stoji dost ale je tichej a vykonej :wink:Citace:
Původně odeslal AkaKarma
ja mam sice zalman 6000cu ale pri 900 rpm mam cpu temp 47 idle a 53 load co je podla mna slusne - 7000cu by mal byt len lepsi
je to velmi tiche ale ja som vymenil dodany 90 mm vetrak za titan 120 mm a chladim tym aj zalman nb47j
...ak ti nevadi ten hluk ktory volcano12 vydava aj na najnizsie tocky vratane vrcania loziska tak si ho nechaj :wink: mne by to osobne vadilo :!:Citace:
Původně odeslal AkaKarma
zalezi hlavne na tvych preferencich: budto ticho a vykon (zalman) nebo hluk a vykon (tt nebo zalman). u zalmana budes muset uriznout ocko an sponeCitace:
Původně odeslal AkaKarma
Nemozes porovnavat len podla teploty....to by sme potom mohli dat na pasiv alebo nad neho napr vrtulu z nejakeho lietadla ze :lol: potom by tie teploty boli nizke. Ide tu o hluk a o teplotu pri danom hluku....a v tom je Zalman neprekonatelny...trosku pouzij SEARCH-HLEDAT (červeným) hore napísane a máš postarané čítanie na 3 dni... :wink: :lol:
Ja si ho poridil za 1300:-), teplota na bartnu na 2300GHz 49stupnu v burnu a jeste jsem nes´koncil, muzu jen chvalit.
Ja mam pri 2320Mhz telpotu v zatazi 48°C,,No comment COOL Zalman CUCitace:
Původně odeslal AkaKarma
ja mam pri 2216 @ 1,85V 45°C a pri loadu do 52°C ...
mam tam par FANU :arrow: 2x 80mm OUT a 2x 80mm IN a 1x 120mm IN :wink:
ZALMAN Rulezzz 8-)
a abych odpovedel na tvou otazku ....VYPLATI SE TO :!:
dik za rady. uz som si ho objednal. dneska by som ho mal mat, tak ho hned otestujem :-)
Trošku jinej dotázeček: Půjde na ABIT NF7-S v2.0?
jasneCitace:
Původně odeslal Pinďoureček
Copak? Koncis s vodnikem?Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
takze nasadil som toho zalmana, ale teplota mi stupla o 8 stupnov :-(
neviem ci ten chladic spravne dolieha na cpu, lebo mi tam zavadza ventilator co je na chipsete.
Je to v threadu :-)Citace:
Původně odeslal monsoon
tak uz som to ako tak spravil. teraz mam teplotu pri load 52 stupnov. som cakal, ze to klesne este viac, ked som si k tomu kupil aj arcitc silver 5.
jak som tam dal toho zalmana, tak som zistil, ze najhlucnejsi tam je teraz ventilator na NB. da sa nahradit nejakym pasivom, ktory znesie fsb 220?
AS je shit to tam dej radsi tu od zalmana,Citace:
Původně odeslal AkaKarma
220 zvladne ten modrej od zalmana
Nejspíš Zalman NB32J nebo 47.Citace:
Původně odeslal AkaKarma
som pozeral jak vyzera ten NB47, ale asi by sa mi tam nedal. uz teraz som mal problem s tym ventilatorom, co je na nb. a ten zalman je este o dost vyssi
kdyby si trochu hledal chlapce tak by ses i neco dozvedelCitace:
Původně odeslal AkaKarma
staci par tech zebirek ohnout smerem ke stredu a vse se v pohode vejde
s timhle nesouhlasim - sam jsem zkousel tu zalmanovu pastu oproti as ceramique - +/- 2°C ve prospech as :wink:Citace:
Původně odeslal eraser
2akakarma: mozna ti trochu vylitla teplota, nicmene to ticho je znatelny, ne? :-)
hluk je v pohode. este musim kupit pasiv na NB, lebo ten aktiv co tam mam je neskutocne hlucny.