Neexistuje nejaky plug-in, aby bylo mozne regulovat hlasitost ihned na zakladnim panelu? Lozeni do nastaveni mi nepripada dvakrat prakticke.
Printable View
Neexistuje nejaky plug-in, aby bylo mozne regulovat hlasitost ihned na zakladnim panelu? Lozeni do nastaveni mi nepripada dvakrat prakticke.
Ono to není v panelu nástro :?: jů?
Já to tam teda taky nikde nenašel :)
zvuky a multimédia -vlastnosti
zobrazit ovládání hlasitosti na hlavním panelu
:lol:Citace:
Původně odeslal Tomas Skupa
mimochodem proc teda pouzivate foobar kdyz vam nevyhovuje?
Jinak se do nej da sehnat hafo ruznejch pluginu ktery maj treba takovyhle moznosti.
Já ho nepoužívám :)
co takhle definovat si na to klavesovou zkratku, abys furt nemusel lozit do nastaveni (mimochodem myslim ze uz defaultne tam je Num+ a Num-) :arrow: Preferences -> core -> Keyboard Shortcuts . akci na zesilovani/zeslabovani je tam jako [main] Playback/Volume Up (resp. Down)
hmm a uz vie ovladanie hlasitosti kolieskom mysi or mam stale zostat u Winamp?
btw. ked sme uz u toho, vie mi niekto vysvetlit co znamena hodnota Fast a Slow vo Winamp u Shuffle Morph Rate, na inete som nenasiel nic, len dristy opisane z programu, takze fakt nechapem o ake variacie sa jedna...
btw. vie Foobar Random/Shuffle mod, tak ze hadze nahodne za sebou pesnicky podla zanru v ID3 tagu?
Mno, z vlastní zkušenosti by mělo jít (doufám) o to, že když máš třeba adresář, kam házíš songy a přibejvaj ti tam ty nový, tak bys logicky rád, aby ti častějc hrály ty nový. Tak tohle by to mělo zajistit :)
Asi to bere podle data, bych řek a ta Morph Rate určuje, jak moc se budou brát ty nový na úkor těch starejch...
doufám, že to je tak :)))
No a tohle je to, co potrebuju. Kde se nechaji stahnout a jak se jmenuji?Citace:
Původně odeslal Marty
Cenks
co takhle hledat na strankach foobaru? maji tam taky forum ;) http://www.hydrogenaudio.org/index.php?act=SF&s=&f=28/Citace:
Původně odeslal PhoB
Tak jsem se dal do hledani a nic podle predstav nenasel(nejaky posuvnik pro Volume na hlavnim panelu foobaru).Citace:
Původně odeslal ripper
Takze zatim pouzivam tvoji prvni radu, NUM+ a NUM- :wink: