nafuknute kondiky v zdroji
Prednedavnom som odfacil procesor takze som si musel kupit novy. Po tom co som tam dal novy sa objavili dost nepriemne (nahodne resetovani a pod) problemy. Tak ma napadlo sa pozriet do zdroja tam som nasiel 3 nafunknute kondiky a jeden spatne zaletovany kabel - uz od vyroby. Dva kondiky su 2200 nF 10 V t=105 C a jeden 680 nF 16 V t=105 C. Bol som v gm-ku, u bucka taketo kondiky nemaju a ani mat nebudu, dneska idem do gesu a podla ich i-net stranky tam taketo kondiky pravdepodobne tiez nebudu mat. Maju tam 2200 nF 10 V ale max teplota len 85 C je to bezpecne dat ich ako nahradu do zdroja za tie hore uvedene. Je tam este moznost 2200 nF 16 V s teplotou 105 C akurat ze sa v elektrike nevyznam a neviem ci je bezpecne ich tam dat kedze tie nafuknute su na 10 V. Taktiez 680 nF som nikde nevidel a podla toho co som pocul je velmi takze zohnat takyto kondik. Mozem namiesto neho pouzit 1000 nF 16 V t=105 C t.j. ci je to bezpecne. Potrebujem odpoved niekoho kto sa v tom fakt dobre vyzna - nerad by som videl horiaci case.