nevite nekdo jak se dela zapinani pocitace klikcem ? neco jak ma kofis a jeho plexi case . hledal jsem nejakej navod na netu ale nic pouzitelniho jsem nenasel. diky
Printable View
nevite nekdo jak se dela zapinani pocitace klikcem ? neco jak ma kofis a jeho plexi case . hledal jsem nejakej navod na netu ale nic pouzitelniho jsem nenasel. diky
:idea: Kúpiš (zoženieš) si vypínač ovládaný kľúčikom... :o (kedysi štandardná súčasť každého PC) ;DCitace:
Původně odeslal MasanAsan
Zapojíš to miesto vypínača na kejse (akurát to nesmieš používať systémom zapnuté/vypnuté, ale podobne, ako štartér auta - krátkym pootočením zapnúť, druhým pootočením vypnúť...)
:? Aký by si na to chcel návod ???
EDIT: kořka ma predbehol... netušil som, že aj na takéto blbosti existuje návod... a dokonca z obrázkami... :roll: Zachvíľu niekto uverejní návod, ako si zaviazať šnúrky na topánkach - aj s demonštračným videom.... :lol:
no kde se shani vypinace ze starejch case(u)? v tom nasem prdelakove nic takovyho nesezenu a taky nevim v jakym krame bych to mel hledat. ten navod je sice peknej ale nevim kde mam vzit ten valecek do kteryho jsou napojeny ty draty
www.sos.sk - "jednopólový otočný spínač s kľúčom" typ MSS 02 - cena cca 200,- Sk :eek:Citace:
:idea: Určite to majú v GM a podobne... Alebo to môžeš vykuchať z nejakej starej case (tak cca 10 rokov dozadu...)
super diky ;D uz to jen napojit :|
...njn snad tie dva draty dokazes pripojit na ten spinac :roll:Citace:
no všichni nejsou takoví elektro borci jak Ty, vem si, že tady už bylo tolik lidí, co ani neuměli zapojit LEDku, nebo spočítat LEDky v sérii... když se podíváš, že on má tady čtyři příspěvky, tak to bude nějaký nováček...Citace:
Původně odeslal PeterM
PS: mě se víc líbí ty vypínače, co jsou na FABku klíček :wink:
:o Preboha, veď to je len obyčajný vypínač - zapojiť dva dráty hádam dokáže úplne každý... :roll: Na to netreba nijaké výpočty, alebo vysokú školu.Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
BTW: tie vypínače na FABku sú úplne také isté (po elektrickej stránke) - iba majú inú prednú časť. Keď si človek uvedomí, že pred 10-15 rokmi to bolo v každom PC, tak dnes je to vlastne retro... :wink:
mam rad retro diky za odpovedi
v GMku maj dobrý fabky za cirka 85kč bez DPH poloha OF-ON a nebo OF-ON-ON ale ty jsou asi za 90kč
já pracuju na case, co bude jenom kvadr (desktop), mela by mu stropem vyjizdet na povrch zapustena CD-ROM a prave, ze mel mit na boku el. zapinani tak, ze by se otocilo klickem a rucne zaply dalsi tri vypinace jako v letadle 8-)
Jestli sem to pochopil dobre, tak chces nad nima mit takovy ty klapky jako pri odpalovani raket z US filmu :arrow: ??? To mi povidej kde to chces splasit - ja na tom pohorel :evil:Citace:
jestli chces ty spinace co sou prikryty takovym tim cervenym pliskem tak ty sem nekde videl na nem. webu a chteli za to asi 18 Eur.Citace:
No u nas to prodava treba Conrad, jenze za to uctuji 817,-Citace:
Původně odeslal Voky
To me vyjde levneji koupit joy s touhle zaklapkou za 300, kuchnout ho a zbytek zahodit :evil:
Tzn. sehnat to jde, ale koupit za rozumny penize ne-e >:E
Tyhle vypinace se prodavaj i v autotuningovejch kseftech.
ale beztak s autotuningovou prirazkou :D :roll: kdyz jsem obchazel stanky na tuning srazu kvuli stroboskopum, zacali jsme na 550, prosel jsem par dalsich a skoncil na 190 a to tam bylo celkem 5 ruznych barevnych sad navleku, samozrejme ridici jednotka :idea:Citace:
Původně odeslal Kazdic