Sehnal sem to hodně levně :) a chci se zeptat na kolik bych to s kvalitním chlazením dostal nahoru? ARCTIC I3-type Silent (Super Silent 4 TC PRO) ? díky :)
Printable View
Sehnal sem to hodně levně :) a chci se zeptat na kolik bych to s kvalitním chlazením dostal nahoru? ARCTIC I3-type Silent (Super Silent 4 TC PRO) ? díky :)
Na 2.4GHz by si to moch dostat, a pokuď máš dobrej kousek tak třeba 2.7 a výš.... si to zkus a uvidíš sám :wink:
to jsem +- očekával, ale chtěl bych sem se zeptat v jakém rozmezí Voltáže a teploty bych sem se měl držet :-) díky zkušení :)
to jsem +- očekával, ale chtěl bych sem se zeptat v jakém rozmezí Voltáže a teploty bych sem se měl držet :-) díky zkušení :)
Max.tak kolem 1.7V a teplota 50-55stupňů. Projížděj to prime a to sám poznáš, jestli má cenu zvedat napětí, nebo o trochu snížit frekcenci.Citace:
Původně odeslal jd_oizo
jo díky :-) za rady, dám vědět na kolik sem to dal :-) dík šéfiku
Tak po všech štimulacích a serepetičkách sem to natáhnul až na FSB195 :) 190FSB jde v poho na Spire Cu chladiči :) Takže to dalo 3.51Ghz
Prime Ti projelo bez chyb? To fakt :o Mohl by jsi sem hodit nějaký výsledky z testů, aby jsme viděli jak je to výkoný?
To jako myslíš vážně ??? Nahodíš nějaký obrázky, atd.?
picooooo to jak já s 3Ghz s BOXem na default loool hoď obrázky testů...Citace:
Původně odeslal jd_oizo
nějaký obrázek viz. http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=59208