Vyměnil jsem monitor a ten nový mi při startu nebo v Biosu bliká.Po naběhnutí do systemu je vše OK.Poraďte...dík :evil:
Printable View
Vyměnil jsem monitor a ten nový mi při startu nebo v Biosu bliká.Po naběhnutí do systemu je vše OK.Poraďte...dík :evil:
Pokud jsi přešel z malého na větší, tak se nediv, přeci jen, 60 nebo 70 Hz či kolik je refresh v textovém režimu holt na 17 nebo 19" člověku přijde, že bliká hůř než na 14 nebo 15". Jasné? :-DCitace:
Původně odeslal Bodlina
Já jsem se asi špatně vyjádřil.Bliká třeba v biosu-nebo při botování- ale jako blinkr u auta.!Nedá se pomalu nic nastavit.Když najede do Windous jede perfektně.
Hmmm, tak to vypadá, jako by nezvládala elektronika synchronizaci...Citace:
Původně odeslal Bodlina
Tak to je asi na reklamaciu... ale je dost mozne, ze s inou grafikou to robit nebude.
Ještě jsme nedošli k jádru :!: Začlo to dělat z ničeho nic nebo si měnil monitor ???
Staci precitat prvy post :roll:Citace:
Původně odeslal globalkiller
Ehm sorry sem slepejš :? :oops:
IMHO to bude možná i tou grafikou zkusil bych s nějakou jinou
ta grafika na tom starym monitoru šla v phodě/NVIDA G4 mx 460/ale jak jsem vyměnil monitory /IBM G70/tak to zlobí.Nevadí to tak ale když jsem párkrát vlezl do biosu/nic jsem tam nedělal/ a najednou se zmenšil obraz a šlo to normálně a neblikalo.Po restartu zase blinkr u auta a po najetí do woken konec a jede uplně v pohodě.V čem jede grafika než načte WIN XP Prof?
Hmmm tak to je monitorem asi neumí moc dobře těch 69-70Hz v TESTovym modu.
Pokud je v záruce tak bych ho zkusil reklamovat dokud to dělá jen tohle :idea:
Jede chvili v 640x400 v 70Hz. Zkus treba az budes v BIOSu nastavit monitor z OSD, treba zmensit obraz...Citace:
Původně odeslal Bodlina
tak přesně tohle mi dělal můj hyundai IQF790D na KyruII. zjistil jsem že to dělalo, když jsem korektně nevypnul komp. (tzn. BSOD, nebo tvrdý reset). po normálním vypnutí už to bylo OK. osobně bych to viděl na problém grafiky.
Citace:
Původně odeslal Bodlina
hrozne moc to blika? kamarat reklamoval a vymenili mu slo o Hansol 710 ci 720D dina flat. obraz riadne blikal ale vo win v pohode. len start a bios.