Cau potřeboval bych poradit nějaký nástroj který by mi dal větší pásmo ,tím myslím že mam optiku a stahuju 100K (nekdy 60K) no a chtel bych abych stale sthoval 100K
Printable View
Cau potřeboval bych poradit nějaký nástroj který by mi dal větší pásmo ,tím myslím že mam optiku a stahuju 100K (nekdy 60K) no a chtel bych abych stale sthoval 100K
ja jsem lama pouze v optikach.. ale podle me to je to totalni kravina zadnej takovej nastroj neexistuje. to kolisani bude asi necim zpusobeny.. napr nekvalitou spojeni, linky, neceho.
Ono hlavne zalezi na druhy strane to te nenapadlo ? kdiz si nekdo da limit na 10kb tak muzes mit klidne prenos 1G ale pojede ti to stejne 10kb je to blbost.
Hehe, to me vzdycky rozesmeje a vzapeti rozbreci, ze si nekdo mysli, ze si muze svoji linku "zrychlit" nejakym softem nebo tak..
Ale pravda je s tim, ze asi bude chyba na druhe strane .. :|
tak sa kludne smej a plac dalej ale taky soft existuje...http://www.mcst.sk/swyftint.htmlCitace:
Původně odeslal Marty
blbost. marty ma pravduCitace:
Původně odeslal magnetique
linku nezrychlis ani o bit.
porad bude linkou protekat stejne mnozstvi dat. takze nezrychlis
akorat diky komprimaci bude stahovano vic. takze zrychlis, ale ne linku.
No, to je naka haluz.
Komprimaci musi podporovat i druha strana, takze nevim jak tohle ma fungovat - kdyz to druha strana nepodporuje, posle ti nekomprimovana data. Kdyz ty ji posles zpet komprimovana data, nebude schopna je precist.
IMHO je to nejaka proxy cache, ktera data komprimuje na gatewayi, a posila je komprimovane klientum, takze se zrychli pouze komunikace gw <-> klient, ale ne do internetu. Ale to je pouze moje domnenka :)
Linku do internetu NEMUZES z principu zrychlit, to je jako kdybys chtel triproudovou dalnici pustit 6 aut vedle sebe.. nepujde to ;D
Treba komprese funguje u t-mobile gprs u nas - tam to je jak jsem popsal vyse. Data se prenasi z internetu na gateway poskytovatele v normalni podobe, ale na druhe casti cesty, od gw ke klientovi se komprimuji, protoze tam je rychlost omezena (gprs).
jiste ale k tomu potrebujes server kdesi na internetu (na rychly lince) staci si to precist cely ...Citace:
Původně odeslal magnetique