ake s nou mate skusenosti? co sa tyka softmodu..ide to 100%? ako potom slape? wiem, ze su o modowani thready ale ja chcem wedet konkretne o tejto karte tagze wopred dakujem
Printable View
ake s nou mate skusenosti? co sa tyka softmodu..ide to 100%? ako potom slape? wiem, ze su o modowani thready ale ja chcem wedet konkretne o tejto karte tagze wopred dakujem
:eek:
to slysim poprve, ez by Saphire delal 256bitove 9800SE Radla ???
Powercolor, Hercules, Canyon ... prosim ... ale Saphire, kde si to videl?
kamos ho akurat objednal...prawe pre tych 256 bitow mi udrel do oka a poradil som mu ho...teraz dufam, ze pojde aj modnut aby som neslapol do makkeho...maju ho w nitre w its obchode..newiem skade ho beru..aj wo venrone som ho widel...www.venron.sk
nechci Ti sahat do svedomi, ale jses si jistej, ze si s tou radou kamosovi trochu neusrtrelil ???
hod mi primej link na to Radlo a budu Ti verit :!:
jediny 9800SE Radlo s 256bitovym pristupem do pameti od Saphire je tenhle AIW:
http://www.sapphiretech.com/vga/aiw-9800se.asp
na tom venronu, tedy fuckt nepoznam, co je ta 9800SE 256bit za znacku, ale tipnul bych to na toho Canyona
ale treba se mylim, spis bych ale rekl, ze v tom maji nekde na nejakym webu zmatek :!:
jinak ta Tvoje uvodni otazka ohledne softmodu, jestli prej jde stoprocentne :lol:Citace:
Původně odeslal da_hectical
ten dotaz si myslel opravdu vazne ???
http://www.itsystems.sk stiahni cennik a okolo 240 riadku je...
a tu otazku som myslel wazne, preco? newiem ci ma s nou niekto skusenosti, ze ci pri modowani nehaprowala a tak
kdyby to slo na 100% jak rikas, tak proc by je vyrobce prodaval jako SE a prichazel tak o zisk... :lol: A taky co by delal s tema nepovedenjma co jedou jen na 4@1... vyhazoval ???Citace:
Toto si cital?Citace:
(Dovolil som si zvyraznit to hladanie...)Citace:
uživatel by měl při nějakém problému nejdříve prohlídnout sekci FAQ, jestli se tam tentýž problém neřešil a zkusit si ho vyhledat pomocí "Search". Přispěvky, které jsou již vyřešeny a uživatel je přesto ignoruje a zakládá thread znovu, bude sankciován(nějakým způsobem LOCK/DEL, BL...)
jestli povazujes informaci v nejakym ceniku za relevantni, tak klobouk dolu :wink:Citace:
byt ten Tvuj kamos tak Ti ... no nic, Tvoje (Vase) vec ...
k vaznosti te Tve otazky, se uz nebudu vyjadrovat (udelali to za mne jini)
jinak se Te nechci nijak dotknout, ale celkove mam z tech Tvejch postu pocit, ze Ti ten nick docela sedne ;D
da_hectical: A nemohol by si pisat normalne? Nech sa to da aj citat? Alebo si myslis ze si teraz strasne "cool" a si najvacsi frajer?
Noo , prave pozeram a v bgs-e maju novu kartu, prave Radeona 9800 SE 256 bit 4 pipes od Sapphire. Mali ho tam sice uz davno ale toto je nejaka novinka... pozrite si to tam www.bgsdistribution.sk
ja se z Vas fuckt ze vsech poser.. :evil:Citace:
Původně odeslal Hezo
proc si to nejdriv vsechno neoverite, nez zacnete postovat blbosti ???
http://www.bgsdistribution.sk/servic...il.aspx?id=435
mate k dispozici oficialni web Saphire, primo v tomhle dredu ode mne mate napsano, ze !!!SAPHIRE DELA 9800SE 256BIT JENOM AIW!!! mate na nej i odkaz a porad nas budete presvedcovat, ze to tak nejni :roll:
ste lidi normalni ???
zamknete to nekdo PLS
maji to tam napsane chytre lisky , ale oni tim 256-bit nemysli pamet. sbernici ale jadro :o)))
no za 1. pisat budem tak ako sa chce mne a dokaze to precitat aj dement.
za 2. nikto tu nepocul nic o 256bitowom sapphire 9800se a potrboval som info o nom...(btw fakt wam dakujem za pomoc)
3. idem pre nu tag wam mozno napisem, ze aka je...
Citace:
za 1. nevsimaj si to stava sa
za 2. 256bitova je kazda 9800vka aj SE ale vacsinou u SE verzie iba jadro, a to predjcovi je fuk ci to pochopis spravne, a to si pis ze su dve veci 256 bitov jadro a 256bitov pamet, takze tak
3. skorej ako si kupil si si overil to co tu na fore je najpravdepodobnejsie, aj zo stranky Sapphiru ??? , ze v cenniku bolo napisane, blablablablabla, ale na to ma clovek skusenosti ze sa zasadne neda nachytat :roll:
ved kedy vsetci uzivatelia pochopia, ze predajca je mnohokrat schopny napisat aj modre z neba do udajov o vyrobku, aj ked je to chobotovina, len aby to predal ;D
Sme radi, že to po sebe dokážeš prečítať. V ďalšom kole by si sa mohol naučiť prečítať to, čo ti píšu iní. Myslím že k tomu, čo napísal Sleepless niet čo dodať. :evil:Citace:
Jasne , ty si sa este nestretol s tym ze nejaka firma ma produkt ktory este nemaju na webe. Mne sa to stalo x krat , naposledy ked som chcel kupit grafiku. Chcel som Asus 9950 Ultra a predajca mi zacal nieco tocit o Deluxe verzii ktoru by mohol doviezt a na Asus webe sa objavila az za dva a pol mesiaca !!!Citace:
Původně odeslal sleepless
Takze si myslim ze by si sa mal ukludnit , lebo vobec nie je vylucene ze Saphire tieto karty uz vyraba.
V pripade Sapphire je naprosto vyloucene, ze ma 9800SE s 256bit pametmi. Sapphire jako hlavni partner pro Evropu se musi drzet specifikaciCitace:
Původně odeslal Richardus
No flame : Je niekde napisane ze sa to nemoze zmenit ? Tiez by to nebolo prvy krat.Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Ale podstata mojho prispevku bola o tom ze nie je vzdy vsetko tak ako to na prvy pohlad vyzera a ze nie je potrebne hned na niekoho skakat sposobom "ste normalny". :wink:
Chapej, Sapphire to udelat nesmi, porusil by smlouvu a prisel by o podminky a vyhody, ktere ted ma. Neco jineho jsou treba Hercules, Triplex, atd... Ty tyto pravidla dodrzovat nemusiCitace:
Původně odeslal Richardus
Ja ta rozumiem , ale mohli spravit aj novu zmluvu , ale to je uz nepodstatne.Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Rozumieme sa a cas ukaze kto mal pravdu. :D
2All: Pochopte, ze pokud by nekdo postnul, ze MA DOMA Saphire 9800SE s 256bitovym pristupem do pameti, PODLOZIL by to treba vytipnutym RivaTunnerem a podelil se o moznosti taktovani, nereknu ani popel :wink:Citace:
Původně odeslal PeterM
Ale prectete si schvalne znova ten prvni post ...
2da_hectical: Az ji budes (kamos bude) mit doma, hod sem dukaz a uvidime...
Do ty doby uz NO COMMENT :arrow: wopred dakujem :lol:
no karta je doma.
je to atlantis9800se, na sapphiretech maju popis karty, aj s fotom, na ktorej je ale uplne ina karta ako som dnes instalowal tag som z toho wywodil, ze je kludne mozne, ze sajtu maju menej aktualnu ako ponuku...
na nejake testowanie cas nebol, cize o tych 256bitoch na ramke newiem na 100%...zistim, napisem.
2peterM: ty newies citat? ja som nikoho neziadal aby doplnal sleeplessowe irelevantnosti...a ak niekomu tak wyrazne wadi "w" tak mi moze kludne polubit zadnicu.
howg!
"wywodil" LOL ;D
pisat si muzes jak chces, ale kdyz chces po nekom na foru poradit, mozna by sis to mohl odpustit... tady nikdo tvuj pseudocool slang neoceni a jen to zhorsuje citelnost...
no poradit som chcel ja a ho"w"no mi to pomohlo...ale ok, budem sa snazit pisat zrozumitelne...Citace:
Původně odeslal caarney