Jde o předělání jednovrstvé vypalovačky na dvouvrstvou :D
Zkoušel jste to někdo už? Zatím so k tomu přihlásili jen dva lidi na CDR.cz
vše pochází odsud
rád bych ještě někoho kdo to testne než o víkendu zničím svou mechaniku.
Printable View
a jak to chceš testnout, když nemáš dvouvrstvý médium, nebo máš? ;D
no nemám, je mi jasné že to zatím nikdo neotestuje na DL mediu, ale spíše jestli ta vypalovačka bude vpořádku fungovat v Singlu. Prostě aby se něco nepos.ralo v klasických hodnotách vypalování.
Chápu, že tě to láká, ale radši bych ještě počkal, než budou dostupný dvouvrstvý média. Do tý doby to nemá smysl a určitě se ještě objeví nějaký info a více zkušeností.
no uvidíme jak se to bude dále vyvíjet. postup stažený mám. FW taky. Ale co sem tak mezitím četl tak nebyl problém s chodem v klasickém singlu.
Ale alespoň že tu ta možnost je si kapku vylepšt svůj HW.
PS: to víš že mě to láká ;D A jak :-)
tak sem to nakonec prubl. přetvořil sem tu 2500 na 2510. Zatím se to tváří na single médiích stejně jako 2500. teď jen počkat až přijdou DL media :-(
ja počkám ale jestli to pofárá tak je to good
kámoš furt že jsu máslo, že jsem měl počkat na dvouvrstvý a toto by byl dobrej mazec 8-)
z toho si nic nedělej, mě to pár lidí vyčítalo taky že sem nepočkal na DL, ale pálit potřebuji a toto předělání by byla taková třešnička na dortu :-))Citace:
Původně odeslal joXerus
jj taky jsem rád že už ji mám protože furt se to nějak oddaluje a než tady ty media budou tak obrostu mechem ;D
takhle si pálím a ještě možná budu DL - wow :lol:
tak sem to flashnul .... flashnuti probehlo bez problemu .... restart .... prihlaseni a wokna detekujou novou vypalovacku 2510 ... poustim nero .... nero ukazuje 2510 a mimo jine i dual layer.... JENZE ... mechanika neni ted schopna precist jakykoliv medium.... zkusel sem s ni vselijak sachovat , ted je jako sekundar , master a ani tuk..