Tak uz mam cernej i monitor! Pocitac jsem delal o prazdninach, klavesnice je original a mys taky prosla moddingem.
Co na to rikate?
http://www.daso.wz.cz
Printable View
Tak uz mam cernej i monitor! Pocitac jsem delal o prazdninach, klavesnice je original a mys taky prosla moddingem.
Co na to rikate?
http://www.daso.wz.cz
Hmm dobreee.
Skoro jak moje...Case som striekal a monitor mam origos cierny.Teraz chcem kupovat klavesnicu a mys.
Pekny, jeste bych ale nastrikal i tu CDROMku, Suplik a dvirka od FDD, at je to komplet cerny, a na monitoru bych pouzival nejakej cernej/tmavej motiv/plochu ;D 8)
suplik a flopyna je detail, to dodelam. dvd je jeste v zaruce,ale asi ho vezmu taky ;D
Pěkný. Když ještě cákneš flopynu, DVD a šuplík (ten bych stříknul i zevnitř), tak už tam bude svítit jenom to logo (to bych taky přestříkal ;) ).
Dobry , mna caka este monitor a mys a CD RW :wink:
a este cerne ikonky, cerne holki, cerne plexi a pak to vecer nenajdes ;)Citace:
Původně odeslal LookAS
;D ;DCitace:
Původně odeslal jedik
.... to fakt dobře!!! sem se chtěl zeptat, je to osvětlený výbojkou nebo LEDkama? ... stejně nejlíp vypadá ten wallpejpr na monitoru... ;)
Pajda: na to osvetleni se ani neptej ;) Pro me je dulezity, ze efekt je dobrej.Nejsou to ani ledky ani vybojka.
....to je sqělý.... :| se tady pachtim s nějakejma výbojkama, LEDkama a ty si klidně řekneš , že se nemam ptát.... no to se sakra ptám.... čim to osvětluješ? ;D a neboj, kopírovat tě nebudu.... ;D teď sem připevňoval do kejsy modrou a UV výbojku... ;)
tak jo, ale ne ze si budete delat vtipky. sou to zarovicky z osvetleni na vanocni stromek. sou na 12V a maj dost dobrou svitivost. napajim je z konektoru pro fany na desce. tot vse.
to je hustý ;DCitace:
Původně odeslal daso
pekne...
zarivky zo stromecku:-) ;D ale pohoda...spravny OCer sa vzdy vynajde
Neohrievaju tie ziarovky zbytocne vzduch v case?
ne, sou to takovy maly kuwy, takze s tim neni problem. kdyz mam zapnuty oba dva vetraky v case, tak uvnitr je kolem 25 stupnu-v podstate pokojova teplota
Zdravim. Ten Case je peknej.. ;D .Chtel sem se jenom zeptat jak pridelavate plexi do CASE? Diky
po vyriznuti otvoru jsem ho jeste obroubil narizlou buzirkou (prilepena k plechu) a plexi jsem jednoduse prilepil zespoda na ni (pro jistotu je mozno okraj plexi prilepit nejakou paskou-z venku neni nic videt)
daso
No, docela pekny. Jo souhlasim stim nastrrikanim zbytku, asi na ceno ne?
:-D :-D :-D :-D Cerny, tmavy, decentni, suprovy :-D :-D :-D :-D :-D
Diky vsem za chvalu :oops:
Fakt jako nares!!
Ale kdyz zapnes vsechny ty vetraky neni to trochu hlucny??
A netoci to taky pekne s hodinama u electromeru??? ;D
Jinak fakt super
Hlucny to prave neni! Nejrychlejsi vetrak v celem pocitaci je 2200 otackovy. Takze pohoda pri dost slusnym chlazeni. Driv bych nerek co udela dobre odvetrani case s teplotou celeho systemu. A elektika.... to neresim ;DCitace:
Původně odeslal Rozni
Dobrý :) A na záruky nekoukej, já jsem přestříkal vypalovačku hned jak jsem si jí přines domů ;D Vždycky se někdo najde kdo ti půjčí přední panel ;D ;D ;D
BTW já budu lepit plexi teď o víkendu, mám na to "tekutý hřebíky" ;D
Aku farbu pouzivas na Striekanie myslim znacku a pouzitie??????????