IBM P72, DELL 1025HE, HP 1280, Eizo T57s
Chtel bych tady v bazaru koupit dva z techhle monitoru, ale nevim, ktery zvolit. Eiza sou asi nejlepsi, ale zase jim (pry casto) odchzazeji VN trafa. Zaruka sice asi pul roku bude, ale stejne bych rad monitor s co nejvetsi sanci na doziti, tak reknete, jak je to spatny...
Na vlastni oci sem videl jen ten Dell a ten mi pripada, ze ma vyblity barvy (mozna to bylo hodne stapnym nastavenim, ale ani kdyz sem si s tim hral, tak nemel tak pekny barvy, jako moje 5 let stara ADI :? ).
O tech IBM a HP se mi nepodarilo nic kloudnyho najit ani na netu...
Re: IBM P72, DELL 1025HE, HP 1280, Eizo T57s
EIZO a VN trafa - to je problém především F56S, rozebíraly se tu i ty DELLy 1025HE/HT (je to Nokia 447Xi asi, ale Nokia oficiálně prodávala jen 447Xa, která měla jen 70 kHz, zatímco ten DELL je 92/96K), kde se taky objevila mrtvá trafa, ale odejít to může na jakémkoli monitoru (viz třeba můj ViewSonic).
Já jsem si tu 1025HE pořídil za necelé dva tisíce a je super (ostrost, kontrast, barvy, konvergence, geometrie, prostě všechno), ale musím zdůraznit, že jsem si vybral kus...tak, jak to je u monitoru vždy.
Ikdybych si kupoval Eizo, vybíral bych si. Jinak můj osobní tip pro výběr je druhý a čtvrtý zadaný, nicméně ta Eiza budou starší a měla ještě těžší život.