Rozchodili jste nekdo tuhle kartu s 98? S ME a XP se mi to povedlo bez problemu, ale 98 nenajdou USB a u zvukovky a sitovky hlasej konflikty. :-( Mate nekdo zkusenosti?
Printable View
Rozchodili jste nekdo tuhle kartu s 98? S ME a XP se mi to povedlo bez problemu, ale 98 nenajdou USB a u zvukovky a sitovky hlasej konflikty. :-( Mate nekdo zkusenosti?
Podle toho, co pises, mas deluxe model. Je mam ne-deluxe model (jedina sitovka,...). Jedu ve win98se a vse zatim v pohode. USB nalezeny, sitovka tez, zvuk take. Samotne windows98 to nenajdou, je potreba spustit instalacni CD, ktere jsi dostal s deskou.
heh no to snad ne, prece neni tak blbej aby nepouzil prilozeny CD s ovladaci... spis bude problem v tom, ze je nedokaze korektne nainstalovat...
problem je v tom ze ja sem valil s touhle deskou jen na win2k a winxp, oba systemy si s tim poradily dobre ;D
btw. ta sitovka 3com je ta nejlepsi vec co k tomu mohli dat, diky tomu sem si vybral asus 8)
pravda, taky trosku kvuli tomu, ze sem ho mohl mit ve stejny den, jako sem se rozhodl ze si koupoim novou desku :idea:
Myslím si, že můžeš na W98 s klidem zapomenout. Já si prožil peklo s instalací na svýho Abita. Nešlo to. 6 hodin jsem si hrál s nastavováním biosu, IRQ a stejně jsem to nerozběhal. Povypínal jsem všechny integrovaný věci na základovce, takže přerušení jsem měl dostatek a konflikty žádný. Do instalace Detonátorů. Pak černo, stand-by mode a restart. Teď mám Win XP a chrochtám si blahem. Všechny ty omalovánky jsem povypínal, nastavil klasickej styl a jedu. 8)
jak psal Kankal, ja mam taky non-deluxe a vse fungovalo bez problemu, nevidim duvod proc by nemela fungovat ve w98 deluxe verze
Win 98 mi fungujou dokonale. Mam je jako testovaci system vedle XP-cek.