Ahoj potřeboval bych poradit jak udělat CD na opečování WinXp.
Díky všm kdo mi poradí
Printable View
Ahoj potřeboval bych poradit jak udělat CD na opečování WinXp.
Díky všm kdo mi poradí
Rada první: napiš co chceš. Myslím že nejsem sám, kdo neví co myslíš tím "opečování"
No ja jsem to myslel tak jestli nekdo nevite jak vytvořit instalační cd s updaty windows xp a nemusel chodit na windows update.com
Jelito - když něco nevíš, tak neodpovídej, ne? Pro tvojí informaci - "opečování"="opatchování"="aplikace patchů" :roll:Citace:
Původně odeslal Ištván
To Lama: zkus hledat, řešilo se to tu a ne jednou :!:
To je fajn ale na cdr toho moc neni na internetu spis na strankach microsoftu se pise neco o sitove update kdy na centeralnim servru (v lokalni siti) jsou nejake ty update (vsechny) a ostatni pocitace se nastavi na divani na ten server a pak staci dat win update.
Me se jedna o to ze bych rad mel nejake (dulezite) updaty na CD a bez internetu je pouzit neni problem je stahnout uz jich par mam ale jsou jaksi na nic kdyz se mrsky nenainstalují :D :D :D
Právě včera jsem dostal asi 2 měsíce objednané cédéčko s aktualizacemi Windows od SoftMailu www.softmail.cz - rozesílali to zadarmo a jedná se o stav k únoru 2004 (pro Win98 - XP). Zkus se informovat tam, třeba ti to ještě pošlou. Samozřejmě si musíš novější opravy sehnat, vydává je např. PC World na svém CoverCD.
...Me se jedna o to ze bych rad mel nejake (dulezite) updaty na CD a bez internetu je pouzit neni problem je stahnout uz jich par mam ale jsou jaksi na nic kdyz se mrsky nenainstalují...
Pokud máš správné updaty, tak není důvod, proč by se nenainstalovaly. Z windowsupdate je nutno pro offline instalaci stahovat z Katalogu systému Windows Update (druhý odkaz odspodu v levém sloupci)
Nemůžu za to že mluvím česky. Ty zkratky neovládám, nemůžu znát všechny. Ale omlouvá tě že jsi z Prahy ;DCitace:
Původně odeslal jan555
Tohle zná každý, kdo něco v IT dělá, mně omlouvá tohle, Tebe nic ... :lol:Citace:
Původně odeslal Ištván
Lama: Zkus si to najít tady na 4u, kua, nebudu to psát každému znova - VŠECHNY updaty se dají stáhnout samostatně, všechny se dají taky naaplikovat ... :roll:
uz sme sa tu niekde na fore o tom s jan555-om rozpravali.... microsoft sam dokonca ponuka rozne utility na to (na instalacnom cd XP v tools je tiez nieco myslim)
Ja pouzivam www.autopatcher.com stiahnes zakladny subor asi 250mb kde su zhromazdene vsetky fixy od SP1a (v pripade novych sa vydavaju parmegove updaty) no a mozes to potom nainstalovat (vsetky alebo len vybrane fixy) na vsetky ostatne kompi bez potreby pripojenia na internet a hlavne je to free.
Moooc krat dekuji az budu mit cas tak se juknu na to co jste mi sem hodili ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D