Mám tuhle kartičku a když taktuju přes cool bits tak mi to po několika restartech (občas i po jednom) vrátí takt paměti na default hodnotu. Jádro si to pamatuje. Nevíte čím by to mohlo být?
Díky
Printable View
Mám tuhle kartičku a když taktuju přes cool bits tak mi to po několika restartech (občas i po jednom) vrátí takt paměti na default hodnotu. Jádro si to pamatuje. Nevíte čím by to mohlo být?
Díky
nataktuj pamate aj v 2DCitace:
Původně odeslal JOHN
mne to potom islo
btw. uz to tu bolo
Ja mam podobny probelm
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=55822
Já to vyřešil tak, že jsem prostě dal použít nastavení při startu a už se to drželo, akorát si to teď neužiju páč mi deska vyhořela :evil: :?
No vim ze to tu uz bylo. Zkousel jsem to i ve 2D (nepomohlo to) a nejhorsi je ze driv mi to drzelo. Myslim ze se to objevilo az po restartu systemu. :?:
pokial ti to raz uz slo, a moc ta to sere, jednoducho reinstalni Win a mas po probleme...Takto to tu budes riesit 2 tyzdne a prd z toho...Citace:
Původně odeslal JOHN
pravdepodobne si pouzil na taktovanie daky blby soft co ti nacapal do registrov somariny a cil sa to bije...
Netreba sa divit, ze ked sa na taktovanie pouzije naraz 7 softou, daktore sa pobiju a potom sa to cele sere...
zkus to pres riva tunner a jestli to nepujde tak vsechny ty programky odinstaluj a dej si tam star storm ovladace ty maj taktovani rovnou v sobe a frekvenci to drzi me se to taky stavalo to co tobe!!Nebo nejaky novy detonatory ktery to maj taky uz od zacatku!Urcite to tak pujde
podle mejch zkušenností funguje pouze výměna biosu gpu za bios, který nemá v sobě možnost rozlišovat 2d a 3d aplikace.....
Ještě jsem se nesetkal s biosem, kerý by v sobě neobsahoval změnu 2D a 3D modu. :roll:
u řady 57xx ano, ale u řady 59xx o žádnym taky ještě nevím :-(
AsusCitace:
Původně odeslal K2