http://www.opera.com/download/
imho hodne dobre! paci aj vam? ;)
MC
Printable View
http://www.opera.com/download/
imho hodne dobre! paci aj vam? ;)
MC
ten zmrd mi ponuka rovno Operu na MacOS... ale to nechcem, mam Safari a to je the best...
Ja uz niekolko rokov pouzivam mozillu (najskor netscape) a som spokojny... Na opere mi vadi reklama...
od toho je Serials 2000 :wink:
OT OT super pani :roll:
btw ad reklam > nova opera ma moznost textovej reklamy a ta zabera iba malu cast ... skusal ju vobec niekto z vas co sem pise rozumy? grr
MC
:idea: Hm. To ma nenapadlo! A nekontroluju pri aktualizacii zhodu SN ?Citace:
Původně odeslal G_R_E_E_N
jo tak to nevim ja mam 7.23 (chvily do ty doby IE) a nemel sem nejak potrebu aktualizovat kdyztak nekdo napiste co je tam novyho ..btw tenhle thread asi smazou :?
Pouzivam zaroven Operu a Firefox k maximalni spokojenosti 8-)
kdyby tady NEKDO nedelal velkyho drsnaka a necitoval (i kdyz neprimo) kde se daj sehnat SN, tak at se pak nedivi. btw pokud chces vedet co to ma novyho, tak proc se aspon nepodivas na jejich stranky? http://www.opera.com/products/user/i...atform=windows :roll:Citace:
Původně odeslal G_R_E_E_N
MadCap: diky za tip, uz stahuju! a ja si rikal ze uz dlouho nebyla nova verze :-) hlavne aby zpravili oznacovani textu ve formularich... no, sem zvedavej, vypada celkem zajimave. hlavne irc klient by mohl byt dobrej a asi i pridelali lepsi podporu DHTML...
Nainstaloval jsem ho pred pul hodinou a zatim bezi k naproste spokojenosti :D Vypada, ze toho bude umet oproti 7.23 docela dost, pry je komplet prekopany m2 klient, lepsi uzivatelska "pritulnost", atd... :roll:
ja sem prece nedelal zadnyho drsnaka pisu co me napadne ...ale at na to koukam jak chci tak v tom zadny drsnactvi nevidim ..no nicn noCitace:
Původně odeslal ripper
uz stahuju.mam 7.23 a je super.jenom me stve ne100% integrace Flashgetu. ;D
Tak sem ji taky stahnul,vypada celkem v poho,ale nejak se v ni nedokazu zorientovat,v 7.23 sem byl zvyklej,ze mam oblibeny polozky vlevo vedle okna,ale tedka tam jsou okna dve a to se mi moc nelibi,a kdyz si hodim obl. polozky nahoru nad listu,tak se mi tam pak nezobrazej vsechny,proste humac,jak to mate vyreseny vy?
opera je supr, ale až na zatím mnou zjištěné dvě chyby.
1: např pokud chyi přidat příspěvek k nějakému článku na CDR.cz tak nemohu(nedá mi to vůbec šanci cokoliv do textového pole napsat)
2: na webshopu edcz.cz nefunguje hlavní menu = po odkliknutí bez odezvy.
kdyby nebylo těchto dvou chyb tak klidně smažu IE.
bohužel tyto nedostatky jsou i v nové verzi 7.50 :-(
Tak sem si ji uz taky nainstalil a de z disku. Na nekterejch strankach kde fungovalo na pravym tlacitku copy link to ted nejde. Navic ten design je desnej :) Du zpatky k 7.11 :P
staci dat pravej klik mysi na ten panel, vybrat Panel selector placement a dat off :wink:Citace:
Původně odeslal mejla
Takova blbost a me to tu teda pekne s..lo,uz sem to chtel odinstalovat a vratit se zpet k 7.23,takze very thanks ;D :lol:Citace:
Původně odeslal ripper
P.S. no tak to sice funguje,ale zase sem se uplne zbavil moznosti zavrit/otevrit oblibeny polozky,proste sem byl zvyklej nahore na tu hvezdicku
ja sem mel doted taky operu 7.23, ale na zadnou hvezdicku si nevzpominam. uz dlouho ale pro totez pouzivam F4 a to funguje doted, takze no problem :wink: na hvezdicku se vykasli :-)Citace:
Původně odeslal mejla
okej,ty si muj spasitel :),to je presne to co sem potreboval,presne tuhle funkci ma prave ta hvezdicka,sem na ni zvyklej i DC++ a tak,tady mi dost chybela ale uz je to v poho :D
Tak to napis na Opera forum,at to muzou opravit...Citace:
Původně odeslal herma
Chtěl bych se zeptat, jestli Opera umožnuje měnit nastavení pohybových přikazů myší, podobně jako MyIE?
jo, da. sice jsem si doted myslel, ze ne, ale prave jsem se presvedcil o opaku - v settings -> mouse and keyboard -> mouse setup -> editCitace:
Původně odeslal marzocchi
Hej, Da se tam nakopirovat "cz" pro 7.23!Nove veci jsou anglicky,ale jadro pracuje v pohode cesky.Citace:
Původně odeslal ripper
PANI CHCEM CESTINU ALEBO SLOVENCINU DO TEJTO OPERY.
a povedzte mi (lamerovi) prečo použivať Operu ake mate dôvody.
please nenadavať ale chcem počuť v čom a prečo OPERA !
ďaka
Me naopak porad vadi, ze programatori do novych prohlizecu integruje kde co, misto aby udelali maly, jednoduchy a spolehlivy prohlizec.