Jak se zbavit driveru od MSI?Vždy tam zůstanou dvě záložky-MSI Information a MSI Clock.Detonator destroyer to neodstranil.Verze těch ovladaču je 28.xx(nevím přesně) od MSI.
Printable View
Jak se zbavit driveru od MSI?Vždy tam zůstanou dvě záložky-MSI Information a MSI Clock.Detonator destroyer to neodstranil.Verze těch ovladaču je 28.xx(nevím přesně) od MSI.
tydle drivery maj pekne tuhej korinek ... zkousel sem vsechno mozny a nakonec sem kvuli nim musel reinstalovat system :(
Do toho se mi moc nechce :? .Podívam se ještě do registru :-D a třeba dojde na reinstalaci 8-) .
jj, msi se moooc spatne vykopavaj z woken! zkousel sem to nvcleanerem, potom sem smazal komplet vsechno v registrech od msi, vsechny detonator registry, potom sem to restartnul, nainstaloval ne-msi det. a stejne se ve vlastnostech objevujou ty msi zalozky.... kamos je vykopaval dva dny a potom stejne preinstaloval win! kvuli tem 2 zalozkam se mi reinstalovat win fakt nechce..... ale kdybyste nahodou na to nekdo prisel tak sem s tim!Citace:
Původně odeslal Robert
no ja sem musel reinstalovat system, protoze se mi tam novy detonatory s tema orig. od msi nejak mlely a celej komp byl dost nestabilni ... :(
Tak se mi to podařilo na podruhé s DetDestroyerm.Po instalaci detonátoru
30.82 už to tam MSI záložky nebyly 8) .