Nemate nekdo nahodou winamp 2.96, 97, 98 nebo 99? Posledni z dvojkovy rady se mi podarilo sehnat 2.95. Na webu sem nasel zminky i o vyssich verzich, ale nikdeto nebylo ke stazeni...
Printable View
Nemate nekdo nahodou winamp 2.96, 97, 98 nebo 99? Posledni z dvojkovy rady se mi podarilo sehnat 2.95. Na webu sem nasel zminky i o vyssich verzich, ale nikdeto nebylo ke stazeni...
ja vim jen o 2.95.o vyssich jsem vubec neslisel.
p.s. 2.95 :arrow: 5.03
O tom jsem také nic neslyšel. Něco možná bylo pro Palm, ale jinak nevím...
Co 3 či 5?
Trojka se rozhodně nedá počítat jako pokračovatel 2.9x ... Totálně slepá větev. Pětka už je ale jiný kafíčko. :wink:Citace:
Původně odeslal uo
taky uz jsem hledal posledni 2.xx verzi. a skutecne by ji mela byt 2.95 kterou uz nekolik hodne mesicu pouzivam ve spojeni s girderem a dalkovym ovladanim k televizi.. jj, pohoda
Jooo, Winamp 2.9x je v pohodě 8-)
Ta 3x - to je to barevný kýčovitý zvěrstvo nebo je to ta 5-ka :eek:
no ono je zverstvo oboje :-(/Citace:
Původně odeslal Lord Owl
na pětce mi vadí ta velikost
návrat k 2.95 !!!!
edit
tak tay sou asi vsechny verze
http://www.oldversion.com/program.php?n=winamp
Zkousel sem 3 i 5 verzi, ale nejak me neuchvatily, proste pro me je 2.95 nejlepsi, jen sem chtel vedet, jesi nema nekdo este novejsi. Nekde sem se ale docet ze winamp 2.99 byla nejaka neofiialne leaknuta alfa verze winampu 5...
2.95 je posledna dvojkova verzia, pokracuje sa uz len vo vyvoji Winamp 5.x, ktory aj odporucam pouzivat, spociatku bol nestabilny ale co mam 5.03 uz par tyzdnov je OK (poznamky o nejakej velkosti nechapem, pouzivam tam rovnake skiny ako v 2.95)
asi myslel velikost instalace.. coz spis ne a nebo zcela pravdepodobneji velikost zabraneho mista v pameti pocitace, narocnost na cpu. atd.Citace:
Původně odeslal Markoff.tk
je to smecko. 2.95 rulez.
ale pani mlatite tu prazdnu slamu, 5ka pri pouzity rovnakeho skinu ako 2.95 zere asi tak o 1,5mb fyzickej pamete viacej co som prave teraz skusil (rovnaky setup, ten isty skin, DS playback) takze co tu trepete? procesoru zere totalne rovnako tiez (cize nic :)) ...
btw ja pouzivam foobar takze nemam preferenciu v ampoch ;)
MC
Ono je to v podstatě o tom podobným jako u prohlížečů obrázků.
Prostě kliknu na *.mp3 a chci ať to co nejdříve hraje.
To samý chcu u *.jpg, chci hned obrázek. :wink:
Nezajímají mně nějaký barvičky, serepetičky a jestli si to pamatuje posledních 50 přehranejch albumů. 8-)
to je taky fakt ten 2.95 rychleji nabiha
opat som testoval ;) >
je to uplne rovnako rychle ... btw ruku na srdce, vy svoj prehravac niekedy aj vypinate? mne to bezi ako systemovi proces pomaly :)
MC
no je to hnidopychání ale 5 zabírá 10,1 MB a 2,95 jen 6,5 :-)
jinak nabihaji stejne, i je jak rikal MC :oops:
To je individuální, třeba minimalistickej skin (u Winampu 5 samozřejmě) s transparentností zabírá cca 3,8 MB, když je klasickej, tak cca 9 MB.Teď se mi dokonce stalo, že i v normálnim módu zabírá 3,3 MB, takže ono jak kdy.
Každopádně zas takový rozdíl v sys. prostředcích mezi 5 a 2.95 není IMHO. Když už tam někdo rve třeba NAV2004 nebo podobnej rezidentní moloch, tak proč by tam nemohl mít Winamp 5 :-)
No ono je taky treba davat pozor davat co vsechno ve winampu mate :!:
Me treba kdyz jsem to zkousel tak verze Full zabirala pri stejnych podminkach o 5MB vic nez Lite, kterou pouzivam.
IMHO 5.03 je k 2.95 ekvivalentni a ma navic i "Global Keys" a "Jump To File" coz jsou jedine dve veci ktere z rozsireni pouzivam.