Mam Athlon2000, 512 MB RAM, 40 GB HDD, ... aku kartu by ste doporucili, nehravam hry, ale obcas pre chlapcov, aby to islo iste ratam s tymi novsimi hrami.
Mozete mi prosim poradit
Dakujem
Printable View
Mam Athlon2000, 512 MB RAM, 40 GB HDD, ... aku kartu by ste doporucili, nehravam hry, ale obcas pre chlapcov, aby to islo iste ratam s tymi novsimi hrami.
Mozete mi prosim poradit
Dakujem
Tieto dve karty majú zhruba rovnaký výkon v DX8, v DX9 vedie Radeon, lebo podporuje viac vecí, preto by som ho radšej bral.
ATi Radeon 9200
GPU: 250MHz
Mem: 400MHz
128-bit
DirectX: 8.1
GeForce 4 MX440
GPU: 270MHz
Mem: 400MHz
128-bit
DirectX: 7
Skôr by som bral ATi Radeon 9200
Saphire, alebo Manli,
da sa ta karta aj pretaktovat na vyssi vykon (akemu typu potom zodpoveda), pripadne na co sluzia Omega drivers?
Este raz dakujem
Jednoznačne Sapphire, Manli - nič moc. Omega drivery, DNA, Neutral drivery - slúžia k pretaktovaniu grafickej karty.
Dá sa pretaktovať celkom pekne, napríklad mne ide stále na 280/480 s Omega drivermi.
xDodox
vidim, ze mas 9200SE, pocul a cital som, ze to je nie dobra karta, ohladom hier a pod. Si s nou spokojny? Pripadne hras obcas nejaku 3D hru? Snad by som kupil aj tu (9200SE) je medzi nimi rozdiel 450,- co sice nie je vela, ale ja nie som hrac.
Inac, ako je to s pretaktovanim u tejto karty?
Vdaka
Citace:
Původně odeslal Romik
aj ked si neni hrac vykonovy rozdiel tak 40% je dost, a sem tam kazdy spusti hru, tak tych 450 nelutuj 8-)
Jednoznacne 9200 full, tech par korun te nezabije :-) a na vykonu to jde poznat celkem dost........ :wink:
že jsem nvidiák, ale jednoznačně 9200 full
Pretaktovanie mám v popise. Najčastejšie na nej hrám Age of Mythology, Age of Mythology: The Titans, Rise of Nations, Rise of Nations: Thrones & Patriots. Som úplne spokojný. Používam rozlíšenie 1.024*768. Ale radšej vezmi ATi Radeon 9200 (128-bit zbernica), pričom ATi Radeon 9200SE (64-bit zbernica).Citace:
Původně odeslal Romik
Dakujem za rady!